ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Επίσκεψη του Γ. Βούτσινου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Επίσκεψη του Γ. Βούτσινου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μεταρρυθμιστικού νόμου 4763/2020 για την αναμόρφωση, αναβάθμιση και ενίσχυση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μεταρρυθμιστικού νόμου 4763/2020 για την αναμόρφωση, αναβάθμιση και ενίσχυση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γεώργιος Βούτσινος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Γενικός Γραμματέας επισκέφτηκε την Κομοτηνή όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο. Επίσης, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Ιωάννη Γκαράνη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Κωνσταντίνο Μπαντίκο, τη Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, καθώς και Διευθυντές/τριες ΕΠΑ.Λ., Εργαστηριακών Κέντρων και του Δημόσιου Ι.Ε.Κ.

Κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και στελέχη δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της περιοχής. Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελη και τον Δήμαρχο Μύκης κ. Ριτβάν Ντελή Χουσείν.

Επίσης, επισκέφτηκε το Σουφλί όπου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Παναγιώτη Καλακίκο και εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων της πόλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης της σηροτροφίας και της μεταποίησης του μεταξιού, μέσω ειδικοτήτων που μπορούν να λειτουργήσουν για τον λόγο αυτό.

Ακολούθως, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ορεστιάδας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Μαυρίδη και στελέχη δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Ορεστιάδας και του Διδυμότειχου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου, καθώς και Διευθυντών/ντριών ΕΠΑ.Λ., Εσπερινών ΕΠΑ.Λ., Εργαστηριακών Κέντρων και του Δημόσιου Ι.Ε.Κ.

Ο Γενικός Γραμματέας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στον  ν. 4763/2020 και να ενημερωθεί για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών μονάδων και τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες των μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Άγριος Ξυλοδαρμός μαθητή με σιδερογροθιά στην Καλλιθέα - Στο Παίδων ο μαθητής

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Αξιολόγηση: Κεραμέως και Κόπτσηδες επελαύνουν - Καθήκον η αντίσταση!
«Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και να πάρει τώρα ακόμα πιο μαζικά και καθολικά χαρακτηριστικά - Δεν υπάρχει...
Αξιολόγηση: Κεραμέως και Κόπτσηδες επελαύνουν - Καθήκον η αντίσταση!
polytexneio kritis
Πολυτεχνείο Κρήτης-Φοιτητές: «Διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες» από την κοσμητεία του ΗΜΜΥ
«Η Κοσμητεία του ΗΜΜΥ προχώρησε στη δημοσίευση μιας ανακοίνωσης η οποία βρίθει διαστρεβλώσεων και συκοφαντικών διατυπώσεων σε βάρος των φοιτητών, του...
Πολυτεχνείο Κρήτης-Φοιτητές: «Διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες» από την κοσμητεία του ΗΜΜΥ
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Υφίστανται οι προϋποθέσεις;
«Εφόσον το ζητούμενο είναι να αξιολογηθεί η σχολική μονάδα ως προς το εκπαιδευτικό της έργο, αυτονόητη είναι η προϋπόθεση της εξασφάλισης όλων...
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Υφίστανται οι προϋποθέσεις;
sxoleio aithousa tsantes
Αξιολόγηση - Νέα Εγκύκλιος: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ
Εγκύκλιος Κόπτση για παράταση υποβολής αξιολόγησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ
Αξιολόγηση - Νέα Εγκύκλιος: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ