Υπουργείο Παιδείας

Έναρξη λειτουργίας Συμβουλίων Σύνδεσης με παραγωγή και αγορά εργασίας

photo
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τηλεδιασκέψεις του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας με τους Συντονιστές/-τριες των Συμβουλίων Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας και το σύνολο των μελών στα εν λόγω περιφερειακά συμβούλια

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας κ. Γεώργιος Βούτσινος ολοκλήρωσε έναν κύκλο τηλεδιασκέψεων, αρχικά με τους Συντονιστές/-τριες των Συμβουλίων Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (ΣΣΠΑΕ) και στη συνέχεια, με διαδοχικές τηλεδιασκέψεις, με το σύνολο των μελών που απαρτίζουν τα εν λόγω περιφερειακά συμβούλια, σηματοδοτώντας την έναρξη λειτουργίας τους.

Κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων, που διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα, ο Γενικός Γραμματέας αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τα μέλη, παρουσίασε τις αρμοδιότητες των Σ.Σ.Π.Α.Ε., βάσει του άρθρου 6 του νόμου 4763/2020 και τόνισε τον καίριο και ουσιαστικό ρόλο που τα συμβούλια θα διαδραματίσουν, αποτελώντας τον περιφερειακό πυλώνα του Συστήματος Διακυβέρνησης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, με κύρια αποστολή τους τον εντοπισμό των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας