Έκτακτο επίδομα παιδιού: Πληρωμή έως 450 ευρώ πριν τελειώσει ο Αύγουστος – Οι δικαιούχοι

Υπουργείο Παιδείας 0

Υπουργείο Παιδείας: Αναζητούνται δύο εκπαιδευτές facilitators για το πρόγραμμα «COOPower»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Διεύθυνση Νέας Γενιάς αναζητά 2 εκπαιδευτές facilitators, με ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου να υλοποιήσουν τις δράσεις του προγράμματος, το οποίο στοχεύει στη διάχυση και ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων συμμετέχει στο διακρατικό πρόγραμμα με τίτλο «COOPower». Στόχος του προγράμματος είναι η διάχυση, ανάδειξη και στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της Συνεταιριστικής και Κοινωνικής Οικονομίας, ως μιας εναλλακτικής, καινοτόμου και χωρίς αποκλεισμούς προσέγγισης,  η οποία μπορεί να συμβάλει δραστικά στην αντιμετώπιση της νεανικής ανεργίας.

Το πρόγραμμα «COOPower» υλοποιείται με συντονιστή φορέα το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) και με εταίρους από την Ελλάδα (Δ/νση Νέας Γενιάς της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΠΕΠ), την Κύπρο (Βρετανικό Συμβούλιο με την υποστήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου) και την Κροατία (Πανεπιστήμιο Rijeka, STEPRI και Υπουργείο Παιδείας), βάσει των δεσμεύσεων της συμφωνίας επιχορήγησης SI2.823695 με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Grant Agreement SI2.823695 with the European Commission).

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Νέας Γενιάς αναζητά 2 εκπαιδευτές facilitators, με ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου να υλοποιήσουν τις δράσεις του προγράμματος. Οι δεξιότητες που οφείλουν να έχουν είναι γνώση και εμπειρία στην υποστήριξη της ψηφιακής μορφής των CooPAthons, εμπειρία σε εργαστήρια ιδεών και στις μεθόδους που απαιτούνται για την ανάπτυξη κοινωνικών επιχειρήσεων/ παραγωγής/ έργου, γνώσεις στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας, άριστη γνώση αγγλικών.

Η επιλογή των 2 εκπαιδευτών – facilitators θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του ΥΠΑΙΘ, σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζονται στην ανοιχτή πρόσκληση και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν μέχρι τις 13/11/2020.

Δείτε παρακάτω:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Γενικής Γραμματείας  Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης  

Description of the action 

Έντυπο Αίτησης  

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας