Thumbnail
Ενημέρωση για τη παρακολούθηση ύλης ΕΠΑΛ πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τον Μάρτιο

Δείτε το εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Ενημέρωση για την παρακολούθηση διδακτέας-εξεταστέας ύλης πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. για τον μήνα Μάρτιο 2020 Λόγω αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι, η ηλεκτρονική παρακολούθηση και ο συντονισμός της ύλης των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και (τριετών) Εσπερινών και της Δ΄ τάξης (τετραετών) Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. του ν.4386/2016 για τον μήνα Μάρτιο θα αφορά το χρονικό διάστημα έως και την Τρίτη 10.03.2020, οπότε και επιβλήθηκε το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.16838/10.03.2020 – ΦΕΚ 783Β’).

Με δεδομένο ότι το ΠΣ myschool είναι ήδη ανοικτό για την ηλεκτρονική καταχώρηση της ύλης, παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να αναλάβουν την εποπτεία της ενημέρωσής του έως τη Δευτέρα 30.03.2010 σχετικά με την ύλη που έχει διδαχθεί έως και την Τρίτη 10.03.2020.

Ο ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μετρο
Μετρό: Νωρίτερα κλείσιμο σε κεντρικούς σταθμούς λόγω εργασιών – Ποιοι επηρεάζονται
Αλλαγές σε δρομολόγια και ωράρια στη Γραμμή 2 – Πλήρης λίστα με τελευταίες αναχωρήσεις και εναλλακτικές μετακινήσεις
Μετρό: Νωρίτερα κλείσιμο σε κεντρικούς σταθμούς λόγω εργασιών – Ποιοι επηρεάζονται
Μηχανογραφικό 2025. Πίνακας με χέρι
Κοινά Τμήματα στο Μηχανογραφικό: Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα
«Αυτό που συνέβη και έφερε την εκτίναξη του αριθμού των κοινών Τμημάτων ήταν η καθιέρωση της ΕΒΕ, που ερήμωσε τα περιφερειακά, κυρίως, ΑΕΙ»
Κοινά Τμήματα στο Μηχανογραφικό: Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα
προσφυγικα
Σε απεργία πείνας και δεύτερη κάτοικος στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Διπλή απεργία πείνας από κατοίκους των Κατειλημμένων Προσφυγικών – Ζητούν ακύρωση της ανάπλασης και παραμονή των κατοίκων στις εστίες τους
Σε απεργία πείνας και δεύτερη κάτοικος στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας