Το μεγάλο δίλημμα: Πρότυπο ή συμβατικό σχολείο για την κόρη μου;

Υπουργείο Παιδείας 0

Με Υπουργική Απόφαση πέρασαν την αύξηση των μαθητών κατά 10%

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Με Υπουργική Απόφαση πέρασαν την αύξηση των μαθητών κατά 10%
Με Υπουργική Απόφαση πέρασαν την αύξηση των μαθητών κατά 10%
 
Το υπουργείο Παιδείας επαναφέρει απόφασή του, που πριν λίγες μέρες είχε αποσύρει. Η απόφαση αφορά στην  αύξηση κατά 10ο/ο την αναλογία μαθητών/νηπίων προς δάσκαλο/νηπιαγωγό στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το σχέδιο νόμου  «Αναβάθμιση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».
 
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε:
Τροποποιούμε-συμπληρώνουμε τις με αριθμ. πρωτ. Φ.3/897/97652/Γ1/25-9-2006 και Φ.3/898/97657/Γ1/25-9-2006 (ΦΕΚ 1507, τ. Β΄/13-10-2006) Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ως εξής:
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ο αριθμός των μαθητών στα δημοτικά σχολεία και των νηπίων στα νηπιαγωγεία δύναται με απόφαση του οικείου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να υπερβαίνει κατά 10% την αναλογία μαθητών ανά δάσκαλο και νηπίων ανά νηπιαγωγό, όπως αυτή ορίζεται στις ως άνω ΚΥΑ.
Για τα Ιδιωτικά Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ισχύει η παρ. 3. του άρθρου 14 του ν. 682/1977 (Α΄ 244).
 
Η ισχύς της παρούσης αρχίζει από το σχολικό έτος 2013-2014
Η παρούσα Απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 
 
 
 
 
 
 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας