δημοτικο ζωγραφου
«Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση μαζί με τους γονείς του σχολείου την Τετάρτη 22/5 και ώρα 19.30 μπροστά στη Βουλή»

Ο Α’ Σύλλογος Αθηνών με σχετική του ανακοίνωση καλεί σε νέα κινητοποίηση σήμερα (22/05) στην Βουλή και ώρα 19:30 για το 5ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας, μετά τη μαζική κινητοποίηση της Πέμπτης 16/5 στου Ζωγράφου κλιμακώνει τη δράση του καλώντας σε κινητοποίηση μαζί με τους Συλλόγους Γονέων του 5ου και 6ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου με νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 22/5 μπροστά στη Βουλή.

Απαιτούμε:

  • Άμεση λύση της μετακίνησης των μαθητών από την Περιφέρεια.
  • Επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης με την έναρξη των θερινών διακοπών και να είναι έτοιμο, λειτουργικό και ασφαλές το σχολείο το Σεπτέμβριο.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας διαπιστώνοντας την αδυναμία των αρμόδιων φορέων να δώσουν λύση και το αδιέξοδο που διαμορφώνεται δημιουργώντας πρωτοφανείς συνθήκες που απειλούν την ίδια την υπόσταση του σχολικού συγκροτήματος, αποφασίζει:

  • Να προχωρήσουμε σε αναλυτική ενημέρωση του ΔΣ της ΔΟΕ για το θέμα.
  • Να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και την παρουσία των Συλλόγων ΠΕ και της ΔΟΕ στην κινητοποίηση της Τετάρτης
  • Να ζητήσουμε από το ΔΣ της ΔΟΕ να προχωρήσουμε από κοινού σε συνάντηση με τον ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ για το θέμα θεωρώντας πλέον ότι μόνο κεντρική πολιτική λύση μπορεί να δοθεί, ακόμα και για τα πούλμαν, εάν βεβαίως υπάρχει η απαραίτητη βούληση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!