Μαύρη τρύπα
«Κάποια “μαύρη τρύπα” πρέπει να βρίσκεται εκεί, η οποία μάλιστα ρουφάει μόνο τα κενά των φυσικών, ενώ δεν επηρεάζει τα κενά των υπολοίπων ειδικοτήτων ΠΕ04»

Το φαινόμενο της μαύρης τρύπας είναι διαδεδομένο και στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα υποστηρίζουν αναπληρωτές φυσικοί, τονίζοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εξαφάνιση των οργανικών κενών φυσικών (ΠΕ04.01) στη Μαγνησία.

«Κάποια «μαύρη τρύπα» πρέπει να βρίσκεται εκεί, η οποία μάλιστα ρουφάει μόνο τα κενά των φυσικών, ενώ δεν επηρεάζει τα κενά των υπολοίπων ειδικοτήτων ΠΕ04» επισημαίνουν.

«Τα οργανικά κενά που δόθηκαν για μεταθέσεις σε φυσικούς ΠΕ04.01 ήταν 11. Μετά τις μεταθέσεις (έφυγε 1 συνάδελφος, ήρθαν 4) η αριθμητική ορίζει ότι τα εναπομείναντα οργανικά κενά φυσικών θα έπρεπε να είναι 11+1-4=8. Ω του θαύματος όμως, τα οργανικά κενά που εμφανίζονται στην εγκύκλιο των μετατάξεων στη Μαγνησία είναι μηδέν! Προφανώς απορροφήθηκαν από κάποια “μαύρη τρύπα”» προσθέτουν.

Οι αναπληρωτές φυσικοί καλούν τη ΔΔΕ Μαγνησίας και το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. «να προβούν στη σχετική διόρθωση, ευελπιστώντας ότι οι μαύρες τρύπες είναι μόνο κοσμικό φαινόμενο».

Η ανακοίνωση Αναπληρωτών Φυσικών ΠΕ04.01

Η ΔΔΕ Μαγνησίας και η Μαύρη Τρύπα

Μαύρη τρύπα ονομάζεται το σημείο του χωροχρόνου, στο οποίο οι βαρυτικές δυνάμεις είναι τόσο μεγάλες, ώστε τίποτα - ούτε καν τα σωματίδια και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως το φως - να μην μπορεί να ξεφεύγει από αυτό. (Wikipedia)

Φαίνεται όμως ότι το φαινόμενο δεν είναι μόνο κοσμικό, αλλά διαδεδομένο και στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εξαφάνιση των οργανικών κενών φυσικών (ΠΕ04.01) στη Μαγνησία (αλλά ενίοτε και αλλού). Κάποια «μαύρη τρύπα» πρέπει να βρίσκεται εκεί, η οποία μάλιστα ρουφάει μόνο τα κενά των φυσικών, ενώ δεν επηρεάζει τα κενά των υπολοίπων ειδικοτήτων ΠΕ04. Η ιδιαίτερη ευαισθησία – επιλεκτικότητα προς τους φυσικούς βέβαια οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν πρόκειται περί φαινομένου συγγενούς με το κοσμικό φαινόμενο, αλλά για ανθρώπινη επέμβαση.

Και εξηγούμαστε: Τα οργανικά κενά που δόθηκαν για μεταθέσεις σε φυσικούς ΠΕ04.01 ήταν 11. Μετά τις μεταθέσεις (έφυγε 1 συνάδελφος, ήρθαν 4) η αριθμητική ορίζει ότι τα εναπομείναντα οργανικά κενά φυσικών θα έπρεπε να είναι 11+1-4=8. Ω του θαύματος όμως, τα οργανικά κενά που εμφανίζονται στην εγκύκλιο των μετατάξεων στη Μαγνησία είναι μηδέν! Προφανώς απορροφήθηκαν από κάποια «μαύρη τρύπα»!

Θεωρούμε το γεγονός αδιανόητο, πόσο μάλλον όταν όλοι γνωρίζουν πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη διορισμού φυσικών στα ελληνικά σχολεία.

Γι’ αυτό καλούμε την ΔΔΕ Μαγνησίας και το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να προβούν στη σχετική διόρθωση, ευελπιστώντας ότι οι μαύρες τρύπες είναι μόνο κοσμικό φαινόμενο.

Αναπληρωτές φυσικοί, ΠΕ04.01

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα πολύ συχνά ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Η «Φυσική» αρνητικότητα της Θετικής Κατεύθυνσης
Είναι αναγκαίο να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία και να αντιμετωπίζουμε την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια ως εφαλτήριο μιας επιστημονικής σταδιοδρομίας...
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Η «Φυσική» αρνητικότητα της Θετικής Κατεύθυνσης
Σαλάτα με φακές
Η πιο νόστιμη σαλάτα με φακές: Συνταγή από την Παλαιστίνη
Η κλασική συνταγή για φακοσαλάτα, υγιεινή, θρεπτική και άκρως καλοκαιρινή περιέχει εκτός από τις φακές, τοματίνια ή ντομάτες, αγγούρι, κόκκινο...
Η πιο νόστιμη σαλάτα με φακές: Συνταγή από την Παλαιστίνη