σχολεια εκδηλωση
 Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 10.30 πμ στον Αίθουσα Εκδηλώσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ελ. Βενιζέλου 98 στο Κερατσίνι.

 Το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» Λάρνακας από την Κύπρο και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου - Δραπετσώνας από την Ελλάδα συναντιούνται σε μια κοινή εκδήλωση με θέμα τα δυο δημιουργημένα ημερολόγια, ένα από το κάθε σχολείο που έχουν ως κέντρο τους το παιδί, το παιδί πρόσφυγας, το κακοποιημένο παιδί, το ορφανό ή εγκαταλελειμένο παιδί …. 

 Στο ημερολόγιο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος » 365 άνθρωποι της Κύπρου, της Ελλάδας και άλλων χωρών, από τον χώρο της Μουσικής, της Λογοτεχνίας, του Θεάτρου, του Αθλητισμού, των Εικαστικών, των Επιστημών και της Πολιτικής, μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους στη θεματική «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα!!!». Τα έσοδα του ημερολογίου είναι ευγενική προσφορά για τα ασυνόδευτα παιδιά. 

 Στο ημερολόγιο για το "Χαμόγελο του Παιδιού" τα έργα έχουν ως θέμα «τη Χαρά της Ζωής», φιλοτεχνήθηκαν από όλους σχεδόν τους μαθητές της Κατεύθυνσης των Εικαστικών Τεχνών του Καλλιτεχνικού Σχολείου και είναι επίσης ευγενική προσφορά για τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί στην Ελλάδα με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του. 

 Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 10.30 πμ στον Αίθουσα Εκδηλώσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ελ. Βενιζέλου 98 στο Κερατσίνι.

σχολεια εκδηλωση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη "τύρβη";

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 12 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 12/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα