Επαναλειτουργούν σήμερα και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ΟΑΕΔ
«Κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας και Διευθύνσεις επιμένουν στην πολιτική εξοικονόμησης εκπαιδευτικών»

«Όχι» στη συγχώνευση δύο τμημάτων ολοήμερου του Νηπιαγωγείου Μούδρου λένε οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. Λήμνου, καθώς θα υπάρχει μια νηπιαγωγός για πάνω από 25 μαθητές.

«Κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας και Διευθύνσεις επιμένουν στην πολιτική εξοικονόμησης εκπαιδευτικών, σε βάρος της δημόσιας και δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Επιμένουν να διατηρούν τμήματα με πάνω από 15 νήπια, κόντρα στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις των συλλόγων εκπαιδευτικών και του κλάδου, φτάνοντας ακόμα και πάνω από τα 25 νήπια όπως γίνεται τώρα στο Νηπιαγωγείο Μούδρου» επισημαίνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης».

«Για να επιβάλουν αυτή την πολιτική, χρησιμοποιούν την αντιδραστική, αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση που οδηγεί σε κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, στο «διαίρει και βασίλευε» του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού» πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»

Όχι στη συγχώνευση τμημάτων ολοήμερου στο Νηπιαγωγείο Μούδρου – Διορισμός αναπληρώτριας νηπιαγωγού ΤΩΡΑ!

  Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη συγχώνευση σε ένα των 2 τμημάτων ολοήμερου του Νηπιαγωγείου Μούδρου, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία νηπιαγωγός για πάνω από 25 νήπια κατά παράβαση ακόμα και της υπάρχουσας, αντιπαιδαγωγικής νομοθεσίας! 

  Κυβέρνηση, Υπουργείο Παιδείας και Διευθύνσεις επιμένουν στην πολιτική εξοικονόμησης εκπαιδευτικών, σε βάρος της δημόσιας και δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Επιμένουν να διατηρούν τμήματα με πάνω από 15 νήπια, κόντρα στις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις των συλλόγων εκπαιδευτικών και του κλάδου, φτάνοντας ακόμα και πάνω από τα 25 νήπια όπως γίνεται τώρα στο Νηπιαγωγείο Μούδρου.

Για να επιβάλουν αυτή την πολιτική, χρησιμοποιούν την αντιδραστική, αντιπαιδαγωγική αξιολόγηση που οδηγεί σε κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, στο «διαίρει και βασίλευε» του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού».

  Καταγγέλλουμε αυτή την πολιτική και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Καμιά συγχώνευση ολοήμερων τμημάτων στο Νηπιαγωγείο Μούδρου. - Άμεσο διορισμό αναπληρώτριας νηπιαγωγού.

Τμήματα μέχρι 15 νήπια σε όλα τα νηπιαγωγεία.

Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που καλύπτουν πραγματικά κενά στην εκπαίδευση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα