ντουντούκα διαμαρτυρία
Τρίωρη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία για το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας της Ιεράπετρας Κρήτης την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, από τις 10:15 έως τις 13:15 για το πρωινό ωράριο και από τις 13:15 έως τις 16:00 για το Ολοήμερο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 στην 7η ΔΥΠΕ στο Ηράκλειο.

Οι εκπαιδευτικοί συμπαραστέκονται στον αγώνα για τη διάσωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»:

Κήρυξη στάσης εργασίας

Διαχρονικά οι ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας συστηματικά υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αποψιλώνοντάς το από προσωπικό και ψαλιδίζουν την δυνατότητά του να παρέχει αποτελεσματική πρόληψη και άμεση περίθαλψη στους πολίτες της Νοτιοανατολικής Κρήτης.

Για εμάς, τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούμε στη δημόσια εκπαίδευση, η δωρεάν υγεία και η δωρεάν παιδεία είναι υπέρτατα αγαθά που η πολιτεία υποχρεούται να παρέχει σε κάθε κάτοικο της χώρας αυτής και αποτελούν βασικά  κριτήρια ευημερίας του λαού μας.

Εκπροσωπώντας όλους και όλες τους/ τις εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Κρήτης, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα για τη διάσωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί, μέλη του Συλλόγου μας, να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 στην 7η ΔΥΠΕ στο Ηράκλειο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας για την Τετάρτη 12/10/2022 από 10:15 μέχρι και 13:15 για το πρωινό και από 13:15 μέχρι 16:00 για το Ολοήμερο.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία στηρίζοντας τον αγώνα για τη σωτηρία, την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Για το Δ. Σ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου       Η Γενική Γραμματέας

Αικατερίνη Φιλιππάκη                  Μαρία Κεχαγιά

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ