ντουντούκα διαμαρτυρία
Τρίωρη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία για το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας της Ιεράπετρας Κρήτης την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, από τις 10:15 έως τις 13:15 για το πρωινό ωράριο και από τις 13:15 έως τις 16:00 για το Ολοήμερο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 στην 7η ΔΥΠΕ στο Ηράκλειο.

Οι εκπαιδευτικοί συμπαραστέκονται στον αγώνα για τη διάσωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»:

Κήρυξη στάσης εργασίας

Διαχρονικά οι ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας συστηματικά υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αποψιλώνοντάς το από προσωπικό και ψαλιδίζουν την δυνατότητά του να παρέχει αποτελεσματική πρόληψη και άμεση περίθαλψη στους πολίτες της Νοτιοανατολικής Κρήτης.

Για εμάς, τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούμε στη δημόσια εκπαίδευση, η δωρεάν υγεία και η δωρεάν παιδεία είναι υπέρτατα αγαθά που η πολιτεία υποχρεούται να παρέχει σε κάθε κάτοικο της χώρας αυτής και αποτελούν βασικά  κριτήρια ευημερίας του λαού μας.

Εκπροσωπώντας όλους και όλες τους/ τις εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Κρήτης, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα για τη διάσωση, αναβάθμιση και ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί, μέλη του Συλλόγου μας, να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 στην 7η ΔΥΠΕ στο Ηράκλειο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας για την Τετάρτη 12/10/2022 από 10:15 μέχρι και 13:15 για το πρωινό και από 13:15 μέχρι 16:00 για το Ολοήμερο.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία στηρίζοντας τον αγώνα για τη σωτηρία, την ενίσχυση και την ενδυνάμωση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Για το Δ. Σ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου       Η Γενική Γραμματέας 

Αικατερίνη Φιλιππάκη                  Μαρία Κεχαγιά

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το ΤΕΛΙΚΟ Μητρώο Ωφελουμένων - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ GOLEARN

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), λογότυπο
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών με επίδομα έως 230 ευρώ και έξτρα μοριοδότηση
Το νέο «πακέτο» κινήτρων για την προσέλκυση εκπαιδευτικών στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών με επίδομα έως 230 ευρώ και έξτρα μοριοδότηση
ζαχαρακη
Σοφία Ζαχαράκη: Τριπλή παρέμβαση για τα πτυχία ΑΣΚΕ και ΑΣΜΕ
Η Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε τη δημιουργία ετήσιου προγράμματος στο ΕΑΠ και τη δυνατότητα κατάταξης στο τέταρτο έτος σπουδών της νέας Ανώτατης...
Σοφία Ζαχαράκη: Τριπλή παρέμβαση για τα πτυχία ΑΣΚΕ και ΑΣΜΕ