Σχολικές καθαρίστριες
Μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία καταγγέλλει η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και Φυλής

Για μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία της περιοχής κάνει λόγο η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και Φυλής, τονίζοντας ότι προσλήφθηκαν μόλις 90 άτομα για τουλάχιστον 40 σχολεία.

Η Ένωση αποστέλλει ανοιχτή επιστολή στη Δημοτική Αρχή, ζητώντας να απαντηθεί εάν έχουν τοποθετηθεί όλες οι σχολικές καθαρίστριες σε σχολικά συγκροτήματα ή έχουν αποσπαστεί σε άλλες θέσεις, καθώς και τι αναμένεται να γίνει ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στα σχολεία.

Αναλυτικά η επιστολή:

Προς:  Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού,

Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής,

Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής

Θέμα: Σχολικές Καθαρίστριες

Κύριοι

Για ακόμα μια χρονιά οι προσλήψεις στην καθαριότητα των σχολείων στον δήμο μας είναι πολύ πίσω από τις ανάγκες μας. Προσλαμβάνονται 90 άτομα μόνο για τουλάχιστον 40 σχολεία  σε Άνω Λιόσια, Φυλή και Ζεφύρι.

Οι εν λόγο εργαζόμενες  επιτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την υγεία των παιδιών μας, το οποίο ιδιαίτερα μέσα στις συνθήκες της πανδημίας καθίσταται κρίσιμο. Πάγιο αίτημα της Ένωσης Γονέων εδώ και χρόνια είναι οι προσλήψεις πλήρους απασχόλησης μόνιμου προσωπικού καθαριότητας.

Καλούμε τον Δήμο Φυλής να μας απαντήσει: έχουν τοποθετηθεί όλες οι σχολικές καθαρίστριες σε σχολικά συγκροτήματα ή έχουν αποσπαστεί σε άλλες θέσεις;

Και αν ναι τι θα πράξετε για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στα σχολεία καθώς αυτό δε είναι διαπραγματεύσιμο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα