Την αντίθεσή τους στον απαράδεκτο αυτό διαχωρισμό των εκπαιδευτικών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους εκφράζουν οι εκπαιδευτικοί της Λήμνου για την υποχρεωτική διενέργεια εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR) των μη εμβολιασμένων και μη νοσήσαντων εκπαιδευτικών.
«Ο διαχωρισμός αυτός δεν εξυπηρετεί την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων. Αν υπήρχε πραγματική έγνοια από την πλευρά του ΥΠΑΙΘ για την υγεία όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας θα έπρεπε να υιοθετηθεί το πάγιο αίτημα των σωματείων μας για την πραγματοποίηση δωρεάν επαναλαμβανόμενων τεστ τόσο σε εκπαιδευτικούς και όσο και στους μαθητές μας» επισημαίνουν.
Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»:
“Για την υποχρεωτική διενέργεια εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR) των μη εμβολιασμένων και μη νοσήσαντων εκπαιδευτικών με δικά τους έξοδα”.
Σχετικά με την υποχρεωτική διενέργεια εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR) των μη εμβολιασμένων και μη νοσήσαντων εκπαιδευτικών, τα ΔΣ της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστράτιου και του ΣΕΠΕ Λήμνου δηλώνουμε την αντίθεσή μας στον απαράδεκτο αυτό διαχωρισμό των εκπαιδευτικών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom