Εκπαίδευση
Ενημέρωση για την έγκριση ή μη των ολιγομελών τμημάτων των σχολείων ζητά η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας από τους διευθυντές

Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας ζητά από τα σχολεία και τους διευθυντές να την ενημερώσουν άμεσα σχετικά με έγκριση ή μη των ολιγομελών τμημάτων της σχολικής τους μονάδας, για τα υπάρχοντα κενά άμεσα, αλλά και για οποιοδήποτε ζήτημα που απασχολεί την σχολική τους μονάδα.

Τέλος, καλεί τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε ορισμό μεντόρων, ενδοσχολικών συντονιστών και εκπαιδευτικών ομίλων μέχρι και την πραγματοποίηση της Γ.Σ. του σωματείου.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας:

Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας το Δ.Σ. να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει στα σχολεία ευθύνης του, ζητά από τις σχολικές μονάδες και τους διευθυντές να ενημερώσουν το Δ.Σ.  άμεσα σχετικά με έγκριση ή μη των ολιγομελών τμημάτων της σχολικής τους μονάδας, καθώς και για τα υπάρχοντα κενά στα σχολεία ευθύνης τους. Επιπλέον να ενημερώσουν άμεσα για οποιοδήποτε ζήτημα που απασχολεί την σχολική τους μονάδα.

Επιπλέον το Δ.Σ. καλεί τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε ορισμό μεντόρων, ενδοσχολικών συντονιστών και εκπαιδευτικών ομίλων μέχρι και την πραγματοποίηση της Γ.Σ. του σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, αναμένοντας τις αποφάσεις της Γ.Σ. του σωματείου αλλά και της ομοσπονδίας μας.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας

Ψαρράς  Σπυρίδων                                         Αθανασοπούλου Ευαγγελία

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News