ΟΝΝΕΔ: Αυτά είναι τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής
Ποια πρόσωπα αναδείχθηκαν στις θέσεις του Γραμματέα, Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Ιουνίου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η πρώτη σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ που προέκυψε από το 13ο Τακτικό Συνέδριο της Οργάνωσης.

Η σύνοδος διεξήχθη με πλήρη απαρτία και αναδείχθηκαν ο Γραμματέας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής,το Πειθαρχικό Συμβούλιο, η Κεντρική Ελεγκτική Επιτροπή και η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Στις θέσεις του Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής και του Αναπληρωτή Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ανακηρύχθηκαν ο Μιχάλης Νίκας και ο Σταύρος Σταυρόπουλος αντίστοιχα.

Το λόγο έλαβαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, οι δύο πρώτοι εκλεγέντες στην Κεντρική Επιτροπή της Οργάνωσης Απόστολος Γούτας και Παναγιώτης Λεμπέσης, ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Νίκας& και ο νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Σταύρος Σταυρόπουλος.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου σημείωσε:

«Με ειλικρίνεια, αλλά και σεβασμό στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ, σε όσους πέρασαν από την Οργάνωση, αλλά και με αίσθημα ευθύνης σε όσους μας εμπιστεύονται, όπως είναι ο Πρωθυπουργός μας Κυρίακος Μητσοτάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος Γιάννης Μπρατάκος θα διαφυλάξουμε ότι στις επόμενες γενιές θα παραδώσουμε μαζί μια μεγάλη και ταυτόχρονα πολύ συμπαγή ομάδα. Αυτή η Κεντρική Επιτροπή αναδείχθηκε από το μαζικότερο συνέδριο της Οργάνωσης. Ένα συνέδριο με παλμό, με εύστοχες τοποθετήσεις, με ουσιαστικές προτάσεις, ένα συνέδριο, που συνόψισε όλη τη σκληρή δουλειά που καταβάλαμε την τελευταία τριετία ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους, που έθεσε οπρώην Πρόεδρος και νυν Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, να χτίσουμε μια ΟΝΝΕΔ για όλους. Τώρα απλώνεται μπροστά μας μια τριετία γεμάτη προκλήσεις. Πρωτίστως οφείλουμε να αποδείξουμε ότι το άνοιγμα της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία δεν ήταν ένα πυροτέχνημα, αλλά πάγια θέση μας. Καθώς οι περισσότεροι υπήρξατε ενεργό κομμάτι της καθημερινότητας της ΟΝΝΕΔ την προηγούμενη τριετία, γνωρίζετε πολύ καλά την πορεία μας. Και φυσικά, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυπικά παρόντες, αλλά ότι έχουμε λόγο με ουσιαστικό αντίκρισμα και απήχηση στους συνομηλίκους μας. Η εξίσωση, που θα κληθούμε να λύσουμε, θα καθορίσει για πολλά χρόνια τη ροή των πραγμάτων, τόσο σε εθνικό, όσο και σε κοινωνικό και ατομικό επίπεδο. Παράγοντες που θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην Παιδεία και τις δεξιότητες που αποκτούμε με τις σπουδές μας. Εξελίξεις για την πράσινη μετάβαση. Εξελίξεις για την ασφάλεια και την ελευθερία. Σίγουρα θα φτάσουμε σε μια Ελλάδα του 2030, στην οποία θα κληθούμε να πρωταγωνιστήσουμε αξιοποιώντας τη γνώση τουπαρελθόντος, επενδύοντας στις δεξιότητες του παρόντος, σχεδιάζοντας στοχευμένες πολιτικές, μιλώντας καθαρά και δουλεύοντας σκληρά».

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Γούτας είπε: «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες μας. Είμαστε περήφανοι για ό,τι πετύχαμε. Για την ΟΝΝΕΔ που άνοιξε μια νέα εποχή και συνεχώς εξελίσσεται. Στη μάχη της γενιάς μας λοιπόν, θα είμαστε δίπλα στονΟρφέα».

Ο Παναγιώτης Λεμπέσης σημείωσε: «Έτοιμη για κάθε πολιτική και ιδεολογική μάχη, η νέα ηγεσία της ΟΝΝΕΔ θα είναι δίπλα σε κάθε νέο, σε κάθε γειτονιά, απαντώντας στο πιο σοβαρό ερώτημα: με την Ελλάδα του αύριο ή του χθες».

Ο νέος Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Νίκας δήλωσε: «Η τιμή της εκλογής μου ως Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χωράς είναι τεράστια, αλλά και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Θέλω να συγχαρώ όλα τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ενωμένοι, με μπροστάρη τον πρόεδρό μας, θα κερδίσουμε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται, θα φέρουμε τους νέους κοντά στην πολιτική, αλλά και στην Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, γιατί ΟΝΝΕΔ σημαίνει πρωτοπορία!».

Ο νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής Σταύρος Σταυρόπουλος από πλευράς του δήλωσε: «H ONNEΔ οφείλει να συνεχίσει να είναι πραγματικός φορέας πρωτοπορίας μέσα στο κόμμα αλλά και στην κοινωνία. Άλλωστε αυτό ζήτησε από εμάς και ο πρόεδρος και πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Nα μην φοβόμαστε να εκφράσουμε τις τολμηρές ιδέες μας. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στη Νέα Δημοκρατία και στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανασύνταξη της πατρίδας μας. H ONNEΔ θα πρέπει να συνεχίσει τη δυναμική διείσδυση μέσα στην κοινωνία. Θα πρέπει να πείσει τους νέους και τις νέες να επαναδραστηριοποιηθούν, να πολιτικοποιηθούν. Ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα του 2030, την Ελλάδα που μας αξίζει!».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς θα γίνεις εκπαιδευτής ενηλίκων με μισθό 2.600 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

δικαστήρια διαγωνισμός
Διαγωνισμός ΕΣΔΙ για Δικαστήρια: Ολική πρόσβαση σε ύλη και ερωτήσεις
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Διαγωνισμό του ΕΣΔΙ - Εδώ θα βρείτε την ύλη και τις ερωτήσεις που πρέπει να λύσετε (μαζί με τις απαντήσεις)
Διαγωνισμός ΕΣΔΙ για Δικαστήρια: Ολική πρόσβαση σε ύλη και ερωτήσεις