ΟΝΝΕΔ για κινητοποιήσεις: Θράσος και ανευθυνότητα διαρκείας
Κατά των κινητοποιήσεων των φοιτητών για την επαναλειτουργία των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας και ενάντια στο νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη στρέφεται η ΟΝΝΕΔ

Κατά των κινητοποιήσεων των φοιτητών με αίτημα την επαναλειτουργία των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας και ενάντια στο νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη στρέφεται η ΟΝΝΕΔ.

Χαρακτηρίζει δε τους φοιτητές συλλήβδην ως «νεολαία του Αλέξη Τσίπρα» και κάνει λόγο για «απροκάλυπτη περιφρόνηση προς την κοινή εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας».

«Καθώς ο εμβολιασμός προχωρά με ρυθμούς ταχύτερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και καθώς η χώρα αποκτά πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό εμβολίων, το τέλος αυτής της δοκιμασίας είναι κοντά. Όλοι μαζί, με τους νέους στην πρώτη γραμμή, θα κρατήσουμε τη χώρα όρθια στα τελευταία μέτρα αυτής της δοκιμασίας», αναφέρει η ΟΝΝΕΔ στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

Περίπου δύο μήνες μετά το πρώτο κύμα διαδηλώσεων που προκάλεσε υπερμετάδοση του κορωνοϊού, η νεολαία του Αλέξη Τσίπρα επανέρχεται με νέες κινητοποιήσεις. Πιστοί στην εγκληματικά ανεύθυνη στρατηγική του αρχηγού τους, οι επαγγελματίες καταληψίες αποδεικνύουν ότι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να υπονομεύουν συνειδητά τη συλλογική προσπάθεια διασπείροντας πρώτα fake news, στη συνέχεια διχασμό, και εν τέλει τον κορωνοϊό.

Είναι τέτοιος ο αριθμός των κινητοποιήσεων, που πλέον η διοργάνωσή τους έχει πάψει να αποτελεί είδηση – από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν περιλαμβάνουν το παραμικρό ουσιαστικό αίτημα για την κοινωνία. Αυτό που σίγουρα δεν έχει πάψει είναι η απροκάλυπτη περιφρόνηση προς την κοινή εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας, που καταλήγει να είναι περιφρόνηση προς την ίδια την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες και ο ρόλος τους ξεκάθαρος. Επί τεσσεράμισι χρόνια αδιαφόρησαν για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέλυσαν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, υποβάθμισαν τη Δημόσια Παιδεία και σήμερα υποκρίνονται τους προστάτες τους. Το μόνο που πραγματικά τους νοιάζει είναι να ανακόψουν με κάθε κόστος την ανάκαμψη της χώρας, επενδύοντας στη στασιμότητα και την ισοπέδωση.

Είναι λογική και κατανοητή η κόπωση όλων, ιδίως των νέων, από τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας – καταγράφεται, δε, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Και πρώτη η Κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι εφικτό για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επάνοδο στην κανονικότητα. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του επιδιώκουν να επιτείνουν την αναγκαιότητα των μέτρων προσδοκώντας πολιτικά οφέλη από την περαιτέρω επιβάρυνση των πολιτών, της οικονομίας και της χώρας. Σε αυτή την χυδαία προσπάθεια είναι μόνοι τους.

Καθώς ο εμβολιασμός προχωρά με ρυθμούς ταχύτερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και καθώς η χώρα αποκτά πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό εμβολίων, το τέλος αυτής της δοκιμασίας είναι κοντά. Όλοι μαζί, με τους νέους στην πρώτη γραμμή, θα κρατήσουμε τη χώρα όρθια στα τελευταία μέτρα αυτής της δοκιμασίας. Το χρωστάμε στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, το χρωστάμε στο μέλλον μας και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Lockdown: Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού

Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Απριλίου

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

koinoniki-neyroepistimi-koinoniki-paidagogiki
ΔΠΜΣ του ΕΚΠΑ στην «Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική, και Εκπαίδευση»
Το ΔΠΜΣ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική, και Εκπαίδευση» (MSc) με Πιστοποίηση...
ΔΠΜΣ του ΕΚΠΑ στην «Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική, και Εκπαίδευση»
αθλητισμος
Σχολικός Αθλητισμός: Με self test οι μαθητές σε προπονήσεις-Ακαδημίες
Στην άμεση αξιοποίηση και για τις αθλητικές δραστηριότητες των διενεργούμενων self test, τόσο των μαθητών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες όσο και...
Σχολικός Αθλητισμός: Με self test οι μαθητές σε προπονήσεις-Ακαδημίες