ΚΥΣΠΕ: Τα 4 θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας
Άλλη μια συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ χωρίς παρουσία των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου αλλά με τους "δοτούς" στη θέση τους.

Ενημέρωση για τα θέματα που θα συζητηθούν στην επερχόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, από τον τέως αιρετό Νίκο Φασφαλή. Να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει χωρίς παρουσία των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου.

ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ των ΔΟΤΏΝ

Θέλω να σας ενημερώσω ότι για τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του "διορισμένου" ΚΥΣΠΕ. Άλλη μια συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ χωρίς παρουσία των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου αλλά με τους "δοτούς" στη θέση τους.

Για την ενημέρωσή σας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

  1. «Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

  2. «Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

  3. «Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη / απόσπαση μέσω του Ε.Σ.Κ. (με τον Ν.4440/2016) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

  4. «Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2021-2022 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και για το Σχολείο που θέλουμε και αξίζει στα παιδιά μας!

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Από τις αίθουσες στη σύνταξη: Χιλιάδες αποχωρήσεις και αυξανόμενα κενά
Η νέα σχολική χρονιά δεν θα ξεκινήσει σε ουδέτερο έδαφος. Οι ανάγκες για αναπληρωτές αναμένεται να αυξηθούν. Οι πιέσεις για μόνιμους διορισμούς θα...
Από τις αίθουσες στη σύνταξη: Χιλιάδες αποχωρήσεις και αυξανόμενα κενά