golearn-engl_970-250
Ανακοίνωση των εκλεγμένων με τη ΔΑΚΕ στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας Σταμάτη Μαλάκου , Δάφνης Μπατσίλα και Θανάση Φούντα

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο καιροσκοπισμός και η ανευθυνότητα συγκεκριμένων συνδικαλιστικών Παρατάξεων στην ΕΛΜΕ ν. Λάρισας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ενώ η  πόλη μας, η Πατρίδα μας , όπως και όλη η ανθρωπότητα βιώνουν πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, ενώ οι  επιδημιολογικοί δείκτες επιδεινώνονται  συνεχώς  και ενώ καμία ιδιαίτερη διάθεση μαζικότητας και συμμετοχής  διαφαίνεται  από τον κλάδο υπό τις παρούσες συνθήκες, κάποιοι επιδιώκουν ποντάροντας  προφανώς στην διαφαινόμενη μεγάλη αποχή να προκαλέσουν άμεσα εκλογές.

Όπως φαίνεται η επιθυμία τους να καταστούν από μειοψηφίες σε πλειοψηφίες με κάθε τρόπο,  μπαίνει πάνω από την αδήριτη ανάγκη για την προστασία της ζωής των συναδελφισσών και των συναδέλφων.

Τα μέλη της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ έχοντας επίγνωση της τεράστιας ευθύνης μας , δεν πρόκειται  να συνεργήσουμε σε τέτοιου είδους επικίνδυνες τακτικές.

Επιθυμώντας αντιπροσωπευτικά  Δ.Σ ,απρόσκοπτες συνδικαλιστικές διεργασίες στα σχολεία και  μαζική συμμετοχή των συναδέλφων τόσο  στις Γενικές Συνελεύσεις όσο και στις εκλογές, συντασσόμαστε με τη  θέση της ΟΛΜΕ  για εκλογές την άνοιξη μαζί με το συνέδριο της Ομοσπονδίας , ευελπιστώντας    στη δραστική  βελτίωση  μέχρι τότε  των  υφιστάμενων, ακόμη και τοπικά,  ιδιαίτερα δυσμενών συνθηκών.

Θέλουμε επίσης να καταγγείλουμε και να επιστήσουμε την προσοχή  όλων για την προσπάθεια χειραγώγησης τόσο των μελών του Δ.Σ όσο και των συναδέλφων/σσών , μέσω της κυκλοφορίας παραπλανητικού και παράνομου ηλεκτρονικού μηνύματος  που ενώ δήθεν προέρχεται  αόριστα από «κάποιους εκπαιδευτικούς», αποστέλλεται  στα σχολεία ψευδώς ως προερχόμενο από την ΕΛΜΕ , επιδιώκοντας να υφαρπάξει υπογραφές πίεσης για άμεση διενέργεια εκλογών υπό τις παρούσες γνωστές υγειονομικές συνθήκες.

Να χαίρονται  τις «δημοκρατικές» τους αρχές όσοι σύντροφοι επινόησαν τέτοιες απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές τακτικές.

Η ΔΑΚΕ στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας ως διαχρονική δύναμη ευθύνης θα περιφρουρήσει με κάθε νόμιμο τρόπο την ασφάλεια και τα συμφέροντα του εκπαιδευτικού κλάδου.

Σταμάτης Μαλάκος

Δάφνη Μπατσίλα

Θανάσης Φούντας

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε η συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Σάλος στις ΗΠΑ: Πατέρας βγάζει βόλτα τα παιδιά του δεμένα με λουρί- Οργή στα social media
Σάλος με πατέρα στο Κεντάκι των ΗΠΑ που βγάζει βόλτα τα πεντάδυμα παιδιά του, ηλικίας 5 ετών δεμένα με... λουρί
Σάλος στις ΗΠΑ: Πατέρας βγάζει βόλτα τα παιδιά του δεμένα με λουρί- Οργή στα social media