Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Οι εκπαιδευτικοί του ΣΕΠΕ Ικαρίας - Φούρνων λένε «όχι» στην «αξιολόγηση»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας Φούρνων προκήρυξε απεργία - αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

Οι εκπαιδευτικοί λένε «όχι» στην «αξιολόγηση», «που σκοπός της είναι  να καταστήσει τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς αποκλειστικούς υπεύθυνους για κάθε στραβό στην εκπαίδευση».

Τέλος, ζητούν από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξουν απεργία - αποχή από την αξιολόγηση.

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Ικαρίας – Φούρνων:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας Φούρνων προκήρυξε απεργία αποχή από την αξιολόγηση!

Έπειτα από όλες τις απαραίτητες ενέργειες, η απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης για απεργία αποχή από την αξιολόγηση, γνωστοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/11/2021 και την ίδια στιγμή η πλειοψηφία των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων μας προχώρησε σε αυτή τη μορφή πάλης.

Η χρόνια αντιεκπαιδευτική πολιτική που αντιμετωπίζει τη μόρφωση σαν εμπόρευμα και τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων μας σαν κόστος, μας βρίσκει απέναντί της.

Λέμε όχι στην λεγόμενη «αξιολόγηση», που σκοπός της είναι  να καταστήσει τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς αποκλειστικούς υπεύθυνους για κάθε στραβό στην εκπαίδευση, την ώρα που η κρατική ευθύνη φαίνεται ξεκάθαρα με τις  τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, τις υποβαθμισμένες κτηριακές υποδομές κλπ. Προβάλλουμε το δικαίωμα όλων των μαθητών μας: ένα σύγχρονο δημόσιο και δωρεάν σχολείο.

Ο αγώνας που δίνουμε είναι δίκαιος γιατί αφορά την υπεράσπιση του παιδαγωγικού μας ρόλου και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας!!

Συσπειρωθήκαμε στο σωματείο μας με μαζικές συνελεύσεις, πήραμε συλλογικές αποφάσεις, προχωράμε αγωνιστικά!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ-ΑΠΕΧΟΥΜΕ από την αξιολόγηση που θα κατηγοριοποιήσει και θα υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τα σχολειά μας

Ζητάμε από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξουν απεργία αποχή από την αξιολόγηση.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Τα 2 μεγάλα λάθη που κάνουν όσοι έχουν συμπτώματα της Όμικρον και μένουν σπίτι

ΕΟΦ: Οι αναμνηστικές δόσεις εξασθενούν το ανοσοποιητικό