golearn-engl_970-250
«Η μη διασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού για την λήψη της απόφασης της συνέχειας της Απεργίας -Αποχής δεν είναι τεκμήριο υποχώρησης του κλάδου», τονίζει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου - Καλεί σε γενική συνέλευση στις 21 Οκτωβρίου

Το γεγονός πως η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ απέδειξε πως με το όχι στην αξιολόγηση, έδειξε πως «έχει τη δύναμη και τη θέληση να αντισταθεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

«Η μη διασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού (2/3) για την λήψη της απόφασης της Συνέχειας της Απεργίας -Αποχής ΔΕΝ είναι τεκμήριο υποχώρησης της βάσης του κλάδου, ούτε ένδειξη αποδοχής των βάρβαρων μέτρων», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, προσθέτει πως η γενική συνέλευση της ΟΛΜΕ στο γενικό της αποτύπωμα επιβεβαίωσε την καθολική απόρριψη των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ.

Καλεί, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00 στο 3ο ΓΕΛ, σε νέα γενική συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέμα: · Η διαμόρφωση των συνθηκών της μαζικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των συναδέλφων στην Ποινικοποίηση των Αγώνων μας και την Απαγόρευση(!) της συνδικαλιστικής δράσης · 

Η ανάπτυξης της πάλης μας για ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣΑΠΟΧΗΣ από τη διαδικασία της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΔΙΑΛΥΣΗΣ των εργασιακών, μορφωτικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας
 Συνάδελφοι, η πρόσφατη Γ.Σ των προέδρων των ΕΛΜΕ (16/10) απέδειξε- με την πλειοψηφία του ΟΧΙ στην Αξιολόγηση-Διαβάθμιση-ΙδιωτικοποίησηΑπομόρφωση των λαϊκών στρωμάτων-ότι έχει και τη δύναμη και τη θέληση να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στον αντιδραστικό νόμο 4823/21, 4692/20 κλπ, αλλά και στο σύνολο των αντιλαϊκών νόμων που διαλύουν τις μορφωτικές, εργασιακές, δημοκρατικές και συνδικαλιστικές κατακτήσεις.

Η μη διασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού (2/3) για την λήψη της απόφασης της Συνέχειας της Απεργίας -Αποχής ΔΕΝ είναι τεκμήριο υποχώρησης της βάσης του κλάδου, ούτε ένδειξη αποδοχής των βάρβαρων μέτρων.
Η Γ.Σ της ΟΛΜΕ στο γενικό της αποτύπωμα επιβεβαίωσε τόσο την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και την αγωνιστική διάθεση της πλειοψηφίας της βάσης του κλάδου, όπως αναδείχτηκε στα πολύ μαζικά συλλαλητήρια της 11η Οκτώβρη, αλλά και στο υψηλό ποσοστό της απεργίας.

Η πολιτική της κυβέρνησης έχει στόχο τόσο τη διάλυση του δημόσιου και δωρεάν σχολείου, όσο και την κατάργηση του συλλόγου, της μονιμότητας, της εργασιακής δημοκρατίας , της παιδαγωγικής ελευθερίας και την επιβολή των νόμων της αγοράς στην εκπαίδευση.
Απέναντι σε μια τέτοια αντιδραστική πολιτική, ο κλάδος μας στάθηκε όρθιος, αντιστάθηκε και αντιστέκεται καθημερινά

Στη βάση αυτή και με στόχο την Επανασυσπείρωση των εκπαιδευτικών στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για την Απόκρουση αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΑΓΩΝΑ μας ενάντια στο βάρβαρο μέτρο της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ και της ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της συνδικαλιστικής δράσης και γενικά της συλλογικής πάλης, απευθύνουμε μαζική πρόσκληση συμμετοχής των συναδέλφων στη Γ.Σ της ΕΛΜΕ Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους σε ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ και ώρα 7μμ. στο 3Ο ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σύβοτα - τραγωδία: Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης - Έσπασε ο ιμάντας

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

simopoulos dionisis
Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο καθηγητής Διονύσης Σιμόπουλος. Ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου έδινε μάχη με...
Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος
Σύβοτα - τραγωδία: Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης - Έσπασε ο ιμάντας
Τραγική κατάληξη είχαν οι καλοκαιρινές διακοπές για μία γυναίκα περίπου 50 ετών, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.
Σύβοτα - τραγωδία: Νεκρή γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης - Έσπασε ο ιμάντας
Διορισμοί εκπαιδευτικών: Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού-Που μπορούν να δουν τα στοιχεία τους οι νεοδιορισθέντες
Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας βρίσκονται σε διαδικασία ένταξης των διορισθέντων με κωδικό εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ)
Διορισμοί εκπαιδευτικών: Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού-Που μπορούν να δουν τα στοιχεία τους οι νεοδιορισθέντες
ΑΑΔΕ: Αυτόματη επιστροφή ΦΠΑ στις συνεπείς φορολογούμενες επιχειρήσεις
Στην τελική ευθεία το σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την αυτόματη επιστροφή ΦΠΑ στις συνεπείς επιχειρήσεις.
ΑΑΔΕ: Αυτόματη επιστροφή ΦΠΑ στις συνεπείς φορολογούμενες επιχειρήσεις