Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
«Η μη διασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού για την λήψη της απόφασης της συνέχειας της Απεργίας -Αποχής δεν είναι τεκμήριο υποχώρησης του κλάδου», τονίζει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου - Καλεί σε γενική συνέλευση στις 21 Οκτωβρίου

Το γεγονός πως η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ απέδειξε πως με το όχι στην αξιολόγηση, έδειξε πως «έχει τη δύναμη και τη θέληση να αντισταθεί», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

«Η μη διασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού (2/3) για την λήψη της απόφασης της Συνέχειας της Απεργίας -Αποχής ΔΕΝ είναι τεκμήριο υποχώρησης της βάσης του κλάδου, ούτε ένδειξη αποδοχής των βάρβαρων μέτρων», προσθέτει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, προσθέτει πως η γενική συνέλευση της ΟΛΜΕ στο γενικό της αποτύπωμα επιβεβαίωσε την καθολική απόρριψη των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ.

Καλεί, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00 στο 3ο ΓΕΛ, σε νέα γενική συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέμα: · Η διαμόρφωση των συνθηκών της μαζικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των συναδέλφων στην Ποινικοποίηση των Αγώνων μας και την Απαγόρευση(!) της συνδικαλιστικής δράσης · 

Η ανάπτυξης της πάλης μας για ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣΑΠΟΧΗΣ από τη διαδικασία της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΔΙΑΛΥΣΗΣ των εργασιακών, μορφωτικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας
 Συνάδελφοι, η πρόσφατη Γ.Σ των προέδρων των ΕΛΜΕ (16/10) απέδειξε- με την πλειοψηφία του ΟΧΙ στην Αξιολόγηση-Διαβάθμιση-ΙδιωτικοποίησηΑπομόρφωση των λαϊκών στρωμάτων-ότι έχει και τη δύναμη και τη θέληση να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στον αντιδραστικό νόμο 4823/21, 4692/20 κλπ, αλλά και στο σύνολο των αντιλαϊκών νόμων που διαλύουν τις μορφωτικές, εργασιακές, δημοκρατικές και συνδικαλιστικές κατακτήσεις.

Η μη διασφάλιση του απαιτούμενου αριθμού (2/3) για την λήψη της απόφασης της Συνέχειας της Απεργίας -Αποχής ΔΕΝ είναι τεκμήριο υποχώρησης της βάσης του κλάδου, ούτε ένδειξη αποδοχής των βάρβαρων μέτρων.
Η Γ.Σ της ΟΛΜΕ στο γενικό της αποτύπωμα επιβεβαίωσε τόσο την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και την αγωνιστική διάθεση της πλειοψηφίας της βάσης του κλάδου, όπως αναδείχτηκε στα πολύ μαζικά συλλαλητήρια της 11η Οκτώβρη, αλλά και στο υψηλό ποσοστό της απεργίας.

Η πολιτική της κυβέρνησης έχει στόχο τόσο τη διάλυση του δημόσιου και δωρεάν σχολείου, όσο και την κατάργηση του συλλόγου, της μονιμότητας, της εργασιακής δημοκρατίας , της παιδαγωγικής ελευθερίας και την επιβολή των νόμων της αγοράς στην εκπαίδευση.
Απέναντι σε μια τέτοια αντιδραστική πολιτική, ο κλάδος μας στάθηκε όρθιος, αντιστάθηκε και αντιστέκεται καθημερινά

Στη βάση αυτή και με στόχο την Επανασυσπείρωση των εκπαιδευτικών στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για την Απόκρουση αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων και τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΑΓΩΝΑ μας ενάντια στο βάρβαρο μέτρο της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ και της ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της συνδικαλιστικής δράσης και γενικά της συλλογικής πάλης, απευθύνουμε μαζική πρόσκληση συμμετοχής των συναδέλφων στη Γ.Σ της ΕΛΜΕ Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους σε ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ και ώρα 7μμ. στο 3Ο ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
«Έφυγε» πρόωρα από κορονοϊό καθηγήτρια Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης - Ο αποχαιρετισμός της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
fakelos covid sxoleio arnitis goneas
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Σφοδρές αντιδράσεις για την κυβερνητική απόφαση να περικοπεί η αμοιβή των εργαζόμενων γονέων που λαμβάνουν άδεια ειδικού σκοπού κατά 50%
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!
«Μια απλή καταγραφή των πεπραγμένων της Υπουργού Παιδείας αποδεικνύει την υποκρισία αλλά και την επιλογή της Εκπαίδευσης ως χώρου πειραματισμού  για...
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!