ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ: Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το απόγευμα της Παρασκευής
Nick Paleologos / SOOC
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο από ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ την Παρασκευή έξω από τη Βουλή

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργανώνουν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου στις 18:00 οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ - ΔΟΕ - ΟΙΕΛΕ.

«Η εκπαιδευτική πολιτική του ΥΠΑΙΘ βασίζεται σε μεθοδεύσεις, εκφοβισμό, δικαστικές προσφυγές και δυστυχώς, παραπληροφόρηση. Οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες έχουν επανειλημμένα απορρίψει τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες και την αδιανόητη -αυταρχική τακτική του. Σας καλούμε όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ) αύριο Παρασκευή 15/10/2021 στις 18.00 στη Βουλή», σημειώνεται σχετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μπροστά στη μαζικότατη συμμετοχή των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στην προάσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης, συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση του. Καταφεύγει μετά τον εκφοβισμό, τις αγωγές και την καταστολή, σε απαράδεκτες δηλώσεις, που παραπληροφορούν την κοινή γνώμη!

Μετά τη δήλωση ότι για τα χιλιάδες κενά στα σχολεία την ευθύνη έχουν οι εκπαιδευτικοί που παίρνουν άδειες (μητρότητας, αναρρωτικές, ειδικού σκοπού, κ.λπ.) έφτασε στο σημείο με δημόσια ανακοίνωση να υποστηρίζει ότι η απεργία μας κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική. Το Εφετείο απέρριψε την έφεση της Υπουργού, και έκρινε ότι η απεργία-αποχή της ΟΛΜΕ, ΔΕΝ είναι καταχρηστική. Κρίθηκε μόνο ως παράνομη για διαδικαστικούς λόγους.

Σας καλούμε όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ) αύριο Παρασκευή 15/10/2021 στις 18.00 στη Βουλή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!

Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ