ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Σχολεία: Συγχωνεύσεις τμημάτων καταγγέλλει και ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου
Ως «ανάλγητη και καταστροφική πολιτική για το δημόσιο σχολείο» χαρακτηρίζει ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου τις συγχωνεύσεις τμημάτων εν μέσω πανδημίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας τα εντονότατα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης των μελών του καταγγέλλει τις ενέργειες της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας, κατόπιν εντολών του ΥΠΑΙΘ, σύμφωνα με τις οποίες συγχωνεύονται τμήματα Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, εν μέσω πανδημίας προκείμενου να υπάρξουν τμήματα με το μέγιστο αριθμό μαθητών, μέχρι 25 παιδιά, με όποιες αρνητικές συνέπειες έχει αυτό για την μαθησιακή διαδικασία αλλά και για την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα στα σχολεία του ΣΕΠΕ Αμαρουσίου συγχωνεύονται τμήματα στο 16ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου καθώς και στο 4ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς,

Σε ανακοίνωση του ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η αναλγησία και η αναισχυντία των υπευθύνων της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού ο Διευθυντής Π. Ε. Β΄ Αθήνας κρύβεται από τις αλλεπάλληλες οχλήσεις και κρούσεις τόσο των εκπαιδευτικών σωματείων της περιοχής όσο και των Ενώσεων – συλλόγων γονέων, προφανώς γιατί αδυνατεί να δικαιολογήσει την ανάλγητη και καταστροφική πολιτική για το δημόσιο σχολείο και τους μαθητές του την οποία υλοποιεί».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας από κοινού με τους γονείς, σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00, στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας προκείμενου να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για τις ενέργειες αυτές του ΥΠΑΙΘ και της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ