ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Υποβολή αιτήσεων για εκπαιδευτικό προσωπικό, Συμβούλους Σταδιοδρομίας και Συμβούλους Ψυχολόγων σε ΣΔΕ
Πρόσκληση υποβολής αίτησης (2ο στάδιο) για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού, Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων, σχολ. περ. 2021-2022, της Πράξης ΣΔΕ

Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., στο πλαίσιο της Πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας» και έχοντας υπόψη την υπ΄αριθμ. 660/5/19399/28-07-2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και την υπ΄ αριθμ. 8263/525/27.09.2021 Aπόφαση του Δ.Σ. ΙΝΕΔΙΒΙΜ, απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου ΣΔΕ, πρόσκληση υποβολής αίτησης για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού, Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων, σχολικής περιόδου 2021-2022.

Οι υποψήφιοι, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr για τη συμμετοχή τους στους πίνακες κατάταξης και στη διαδικασία επιλογής και ανάθεσης έργου, της σχολικής περιόδου 2021-2022.

Η Προθεσμία Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων στη διεύθυνση: https://mis.inedivim.gr ορίζεται από την Τρίτη 28-09-2021 (ώρα 09:00 π.μ.) έως και την Τετάρτη, 13-10-2021 (ώρα 10:00 π.μ.).

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βιασμός 8χρονου στη Ρόδο - Ραγδαίες εξελίξεις: Κατέθεσε ο παππούς του κοριτσιού

Τι ισχύει για τις αναθέσεις μαθημάτων στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο - ΕΠΑΛ

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ