ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
«Με όπλα μας τη διαδήλωση και την απεργία, απέχουμε από τις διαδικασίες αξιολόγησης» τονίζει η Αγωνιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Καλαμαριάς

Με ανακοίνωση της  η Αγωνιστική  Κίνηση Εκπαιδευτικών Καλαμαριάς καταγγέλλει το ΔΣ της πρωτοβάθμιας στην Καλαμαριά καθώς όπως αναφέρουν, δεν έχει πάρει θέση στις πρόσφατες εξελίξεις του κλάδου των εκπαιδευτικών.

«Αντί να ξεκινήσει επισκέψεις στα σχολεία και να κηρύξει γενική συνέλευση στον ανοιχτό χώρο μιας σχολικής αυλής για να ενισχύσει και να στηρίξει τους εκπαιδευτικούς,  μη τον είδατε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΉ!

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!  Ο ΕΥΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ… ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ενώ ο κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κυβερνητική επίθεση σε όλα τα μέτωπα και ειδικά στο θέμα της αυτοαξιολόγησης του έργου της σχολικής μονάδας , τη στιγμή που ο γραμματέας του Υπουργείου απειλεί τους εκπαιδευτικούς με πειθαρχικές ποινές και ενώ η ΔΟΕ εδέησε (επιτέλους!) να πάρει απόφαση για απεργία-αποχή από τις σχετικές διαδικασίες….

… τίποτε από όλα αυτά δεν φαίνεται να αγγίζουν το ΔΣ της πρωτοβάθμιας στην Καλαμαριά!

Αντί να ξεκινήσει επισκέψεις στα σχολεία και να κηρύξει  Γενική Συνέλευση στον ανοιχτό χώρο μιας σχολικής αυλής για να ενισχύσει και να στηρίξει τους εκπαιδευτικούς,  μη τον είδατε τον… Διαμαντή!
Αυτή η σιγή νεκροταφείου διευκολύνει τα σχέδια της κυβέρνησης και πρέπει να σπάσει!

Συναδέρφισσες –συνάδερφοι,

οι μάχες είναι μπροστά μας. Με όπλα μας τη διαδήλωση και την απεργία. Απέχοντας από τις διαδικασίες αξιολόγησης. Με τα σωματεία μας εργαλεία πάλης στα χέρια μας, κόντρα στην υπονόμευση των συνδικαλιστικών ηγεσιών. Συγκροτώντας ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ σε κάθε σχολείο, σε κάθε σωματείο.

Να απαιτήσουμε να γίνουν και να είμαστε όλοι παρόντες σε Γενικές Συνελεύσεις στις αυλές των σχολείων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ EKΠ/ΚΩΝ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ