Thumbnail
Ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ζητά ο ΣΕΠΕ Σητείας

Ανάληψη υπηρεσίας με ηλεκτρονικό τρόπο στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «ο Μύσων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΦΕΚ διορισμού από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με την ανάληψη υπηρεσίας, την ορκωμοσία και την τοποθέτηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στις οικείες διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τα πύρινα μέτωπα και τις καταστροφές που υπέστησαν πολλές περιοχές της χώρας, με αντικειμενικά δύσκολη πρόσβαση των συναδέλφων, ειδικότερα στις νησιωτικές περιοχές λόγω της θερινής περιόδου (εισιτήρια, διαμονή, κ.ά) και η νέα έξαρση κρουσμάτων του covid-19, δημιουργούν την ανάγκη η διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να λάβει υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους και μέχρι την έκδοση του ΦΕΚ να προβλέπεται η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λιβανος
Εκατόμβη νεκρών στον Λίβανο: 254 νεκροί και 1.165 τραυματίες από το ισραηλινό σφυροκόπημα
Σοκαριστικός απολογισμός στον Λίβανο – 254 νεκροί και 1.165 τραυματίες από τις επιθέσεις του Ισραήλ
Εκατόμβη νεκρών στον Λίβανο: 254 νεκροί και 1.165 τραυματίες από το ισραηλινό σφυροκόπημα