Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ζητά ο ΣΕΠΕ Σητείας

Ανάληψη υπηρεσίας με ηλεκτρονικό τρόπο στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «ο Μύσων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΦΕΚ διορισμού από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία με την ανάληψη υπηρεσίας, την ορκωμοσία και την τοποθέτηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στις οικείες διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τα πύρινα μέτωπα και τις καταστροφές που υπέστησαν πολλές περιοχές της χώρας, με αντικειμενικά δύσκολη πρόσβαση των συναδέλφων, ειδικότερα στις νησιωτικές περιοχές λόγω της θερινής περιόδου (εισιτήρια, διαμονή, κ.ά) και η νέα έξαρση κρουσμάτων του covid-19, δημιουργούν την ανάγκη η διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να λάβει υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους και μέχρι την έκδοση του ΦΕΚ να προβλέπεται η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Μπόνους δημοσίων υπαλλήλων: Επιχορήγηση 45.300 ευρώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Η χρηματοδότηση αφορά την καταβολή κινήτρων και ανταμοιβών σε υπαλλήλους που συμμετέχουν στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0»
Μπόνους δημοσίων υπαλλήλων: Επιχορήγηση 45.300 ευρώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Οι 11 κορυφαίοι Έλληνες καθηγητές σύμφωνα με την κατάταξη του κατάταξη του Research.com
Οι 11 Έλληνες καθηγητές που μπήκαν στο top 1.000 των κορυφαίων επιστημόνων του πλανήτη
Από το Στάνφορντ και το Κολούμπια μέχρι το CERN: Ποιοι είναι οι διαπρεπείς ερευνητές που κατέκτησαν την παγκόσμια ελίτ
Οι 11 Έλληνες καθηγητές που μπήκαν στο top 1.000 των κορυφαίων επιστημόνων του πλανήτη