ntountouka
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
«Συνεχίζουμε να παλεύουμε όλοι μαζί, μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της εκπαίδευσης», τονίζει σε ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία αναπληρωτών-ωρομισθίων και ελαστικά εργαζόμενων στην εκπαίδευση

Aνακοίνωση σχετικά με την προκήρυξη ΑΣΕΠ για τους μόνιμους διορισμούς, εξέδωσε η Πρωτοβουλία αναπληρωτών-ωρομισθίων και ελαστικά εργαζόμενων στην εκπαίδευση.

Στην ανακοίνωση γίνονται και διευκρινήσεις σχετικά με την πρόσκληση, ενώ τέλος εύχεται καλή τοποθέτηση σε όλους κάνοντας λόγο για χιλιάδες άλλους εκπαιδευτικούς που «θα συνεχίσουν να ζουν στο καθεστώς της ομηρίας και της αναπλήρωσης, αφού δεκάδες χιλιάδες κενά θα μείνουν ακάλυπτα». 


Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Παρασκευή εκδόθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 39/23.07.2021 η προκήρυξη ΑΣΕΠ για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατηγορίας ΠΕ, κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ33, ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ78 και ΠΕ79.01.  Παρ’ όλα αυτά το ΦΕΚ δεν έχει δημοσιευτεί στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας, και ενώ η προθεσμία είναι πέντε ημέρες από τη δημοσίευση του ΦΕΚ, η πρόσβαση στον ΟΠΣΥΔ παραμένει αδύνατη.

Ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση: 

Η πρόσκληση αφορά όσους είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ του ΑΣΕΠ (Γ΄ 1588/ 14-07-2021, Γ΄ 1653/23-7-2021).
θα υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ - https://opsyd.sch.gr/)

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν όσες περιοχές επιθυμούν, χωρίς περιορισμό και με τη σειρά που επιθυμούν. 

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε περισσότερους από έναν αξιολογικό πίνακα, πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστές αιτήσεις για καθένα από τους κλάδους που επιθυμούν. Ο διορισμός των εκπαιδευτικών διενεργείται με τη σειρά των κλάδων ή ειδικοτήτων που αναφέρεται στην παρ. 2 του άρθρου 29 του ν. 4521/2018 (Α΄ 38) και ο υποψήφιος δεν μπορεί να επιλέξει κλάδο κατά προτεραιότητα. 
Όσοι διορίστηκαν στην Ειδική Αγωγή δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης, κι ας βρίσκονται στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες.

 Οι αιτήσεις αφορούν μόνο τους μόνιμους διορισμούς. Θα ακολουθήσει άλλη προκήρυξη για προσλήψεις αναπληρωτών. 

Συνάδελφοι, ευχόμαστε καλή τοποθέτηση σε όλους! Χιλιάδες όμως συνάδελφοί μας θα συνεχίσουν να ζουν στο καθεστώς της ομηρίας και της αναπλήρωσης, αφού δεκάδες χιλιάδες κενά θα μείνουν ακάλυπτα. Συνεχίζουμε να παλεύουμε όλοι μαζί, μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την κάλυψη των πραγματικών αναγκών της εκπαίδευσης! 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φυλακή καθηγητής
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου έκατσαν και οι γονείς του ανήλικου που καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου
kausonas
Καμπανάκι επιστημόνων: Οι ακραίες θερμοκρασίες συνδέονται με θανατηφόρα εγκεφαλικά επεισόδια
«Τα εγκεφαλικά είναι η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου παγκοσμίως και αυτή η επιβάρυνση που προκαλείται από τις ακραίες θερμοκρασίες είναι πολύ...
Καμπανάκι επιστημόνων: Οι ακραίες θερμοκρασίες συνδέονται με θανατηφόρα εγκεφαλικά επεισόδια
kleista sxoleia proaulio
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 15χρονος χτύπησε συνομήλικο του μέσα σε προαύλιο Γυμνασίου
O 15χρονος φέρεται να εισήλθε σε προαύλιο χώρο Γυμνασίου στο Αγρίνιο και να χτύπησε με γροθιά τον συνομήλικό του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει...
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 15χρονος χτύπησε συνομήλικο του μέσα σε προαύλιο Γυμνασίου