Πανεπιστημιακοί καθηγητές: Τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά στις 4 Μαΐου
Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές τιμούν την εργατική Πρωτομαγιά στις 4 Μαΐου

Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές τιμούν την εργατική Πρωτομαγιά στις 4 Μαΐου και κρατούν ζωντανή την θύμηση των αγώνων του Σικάγο και όλων των αγώνων των εργαζομένων σε όλες τις χώρες και τις εποχές, επισημαίνει σε ψήφισμά της η ΠΟΣΔΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού).

«Αγωνιζόμαστε μέσω της ανάπτυξης και εξέλιξης των επιστημών των τεχνών και της τεχνολογίας για την βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών και τη διασφάλιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Το ψήφισμα για την εργατική Πρωτομαγιά

Αναλυτικά, το ψήφισμα της ΠΟΣΔΕΠ για την εργατική Πρωτομαγιά:

Οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά. Ως εργαζόμενοι του πνεύματος, της διδασκαλίας και της επιστημονικής έρευνας μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τα προβλήματα και τα οράματα μαζί με τους εργαζόμενους της χώρας μας και όλου του κόσμου. Μας ενώνουν οι διεκδικήσεις για τη βελτίωση των όρων εργασίας, για την αντιμετώπιση της αυθαιρεσίας και την εξάλειψη των διακρίσεων στην εργασία. Αγωνιζόμαστε μέσω της ανάπτυξης και εξέλιξης των επιστημών των τεχνών και της τεχνολογίας για την βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών και τη διασφάλιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Στις 4 Μάη τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά και κρατάμε ζωντανή την θύμηση των αγώνων του Σικάγο και όλων των αγώνων των εργαζομένων σε όλες τις χώρες και τις εποχές.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Νηματούδης

Καθηγητής

Ο Γραμματέας

Γιώργος Λιτσαρδάκης

Καθηγητής

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ