Μεγάλη επιτυχία για την Ημερίδα του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 8η Παιδαγωγική Ημερίδα του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

Η 8η Παιδαγωγική Ημερίδα του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης» διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 17/4 σε συνεργασία με το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και της ΑΣΠΑΙΤΕ. Και αυτή η επιστημονική μας εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Ημερίδα μας περιείχε αξιόλογες εισηγήσεις υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος και παρακολουθήθηκε από περίπου 4.000 παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας καθώς και άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους παρακολούθησαν την ημερίδα μας, για τη μεγάλη συμμετοχή και το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν, αλλά και τους περισσότερους από 1.000 συνέδρους, που εγγράφηκαν στην επιστημονική μας εκδήλωση, για την ανταπόκριση και στήριξή τους.

imerida

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Lockdown: Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού

Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Απριλίου

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ