Στάση εργασίας για αιρετούς που διορίστηκαν υποχρεωτικά
Στάση εργασίας προκήρυξε ο ΣΕΠΕ «ο Σωκράτης» με αφορμή τον υποχρεωτικό διορισμό των αιρετών ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής από διευθυντή Πρωτοβάθμιας και ΑΠΥΣΠΕ

Στάση εργασίας για τους αιρετούς του ΠΥΣΠΕ Ανατολικής Αττικής που, αν και υπέβαλαν την παραίτησή τους, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και το ΑΠΥΣΠΕ προχώρησαν στον υποχρεωτικό διορισμό τους, προκήρυξε ο Σύλλογος Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «ο Σωκράτης».

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αναφορικά με τα διορισμένα μέλη του ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής που έχουν κάνει αίτηση παραίτησης

Συνάδελφοι,

Ο Διευθυντής Π.Ε. Αν. Αττικής και το ΑΠΥΣΠΕ προχώρησαν στον υποχρεωτικό διορισμό συναδέλφων, ως μέλη του ΠΥΣΠΕ, χωρίς προηγούμενη αίτησή τους. Οι εν λόγω συνάδελφοι, συντασσόμενοι με τη θέση του κλάδου για μη αποδοχή διορισμού τους σε όργανο που δεν προέκυψε από ζωντανές συλλογικές διαδικασίες, έκαναν αίτηση παραίτησης, η οποία όμως δε λήφθηκε υπόψη από την υπηρεσία.

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καλεί αυτούς του συναδέλφους να υποβάλουν εκ νέου την παραίτησή τους, για να μη νομιμοποιήσουν αυτά τα «δοτά» Υπηρεσιακά Συμβούλιά που προσπαθεί να στήσει η Κυβέρνηση!

Επιπλέον, ο Σύλλογό μας τους παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη, με 3ωρη στάση εργασίας, για τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΠΕ που δε θα συμμετάσχουν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Lockdown: Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού

Επίδομα 534€: Πότε πληρώνονται οι αναστολές Απριλίου

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ