Θλίψη στην Κω: Έφυγε από τη ζωή καθηγητής Γυμνασίου
Έφυγε από τη ζωή καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Κω

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Κω, Βασίλης Χατζηπαυλής.

Σύμφωνα με το συλλυπητήριο μήνυμα της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, ο καθηγητής έδινε τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια, χωρίς να πάψει στιγμή την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τα κοινά του νησιού της Κω.

Η Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του καθηγητή.

Το συλλυπητήριο μήνυμα

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου:

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου Βασίλη Χατζηπαυλή . Ο Βασίλης, καθηγητής φυσικής αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Κω, με ενεργή δραστηριότητα επί σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού, του συνδικαλισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδρος του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής Κω -  Νισύρου και του Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», υπήρξε για όλους μας ένας εξαίρετος συνάδελφος και παράδειγμα προς μίμηση. Έδωσε με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια, χωρίς να πάψει στιγμή την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τα κοινά του νησιού της Κω, πάντα μπροστάρης σε όλα τα ζητήματα. Εκφράζουμε τα πιο  θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του Βασίλη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σ. ΚΡΙΑΡΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΦΑΣΗ: Κόβουν Μισθούς Εκπαιδευτικών που δεν κάνουν τα Selft Tests - Πειθαρχικό για τους διευθυντές

Πανελλαδικές 2021 - Myshcool: Σήμερα οι κωδικοί υποψηφίων

Έως 11 Ιουνίου η παράταση σχολικού έτους χωρίς προαγωγικές εξετάσεις

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ