Ένταση στα Προπύλαια
Απελευθέρωση των προσαχθέντων κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Αθήνας ζητά ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικού ΕΚΠΑ

Απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, ζητά ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικού ΕΚΠΑ.

«Να μην απαγγελθούν κατηγορίες! Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές! Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το έκτρωμα Κεραμέως Χρυσοχοΐδη», απαιτούν οι φοιτητές.

Πιο αναλυτικά αναφέρεται:

Απόφαση ΦΣ Οικονομικού ΕΚΠΑ

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ…

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Η μεγαλειώδης μαζικότατη κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, χτυπήθηκε βάναυσα από τις δυνάμεις καταστολής! Οι τραμπουκοι της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε ρίψη χημικών και κροτου λάμψης έξω από τη Βουλή αλλά και στα Προπύλαια όταν η πορεία αποχωρουσε, χτύπησαν τους φοιτητές που διαδηλωναν για το καθολικό δικαίωμα σε δημόσια δωρεάν εκπαίδευση! Στη συνέχεια, όταν η πορεία διαλυόταν στην Ομόνοια, η εγκληματική συμμορία του Χρυσοχοΐδη, ομάδα ΔΡΑΣΙΣ πραγματοποίησε μαφιόζικο δολοφονικό χτύπημα, συλλαμβανοντας φοιτητές, και στέλνοντας άλλους στο νοσοκομείο.

Έτσι θέλει η κυβέρνηση ΝΔ να περάσει αυτό το έκτρωμα, που σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει απορρίψει. Με ξύλο, συλλήψεις, δακρυγόνα. Δε μας τρομοκρατούν, μας εξοργίζουν! Η κατασταλτική εκστρατεία που εξαπολύουν με εμμεσους ή άμεσους τρόπους, με εκ των υστέρων στημένες δικογραφίες, ακόμα και για πορείες έναν χρόνο πριν, (όπως στον συναδελφο ΠΠ), με σύσσωμα τα συστημικα ΜΜΕ να κατασυκοφαντουν τους αγώνες φοιτητών εκπαιδευτικών εργαζομένων, δεν θα πιάσει τόπο! Κανένα φράγμα δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν χείμαρρο!

Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθεντων!

Να μην απαγγελθούν κατηγορίες!

Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές!

Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το έκτρωμα Κεραμέως Χρυσοχοΐδη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΜΑΚ
ΠΑΜΑΚ: Δωρεάν μαθήματα νοηματικής γλώσσας γκρεμίζουν τα "τείχη" της σιωπής
Πρωτοποριακή εθελοντική δράση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την ουσιαστική ένταξη φοιτητών με αναπηρία ακοής
ΠΑΜΑΚ: Δωρεάν μαθήματα νοηματικής γλώσσας γκρεμίζουν τα "τείχη" της σιωπής
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: «Στον Καναδά περιμένουν 13 ώρες στα Επείγοντα, στην Ελλάδα κάτω από 4»
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης «ρίχνει λάδι στη φωτιά» για να απαντήσει στις επικρίσεις
Γεωργιάδης: «Στον Καναδά περιμένουν 13 ώρες στα Επείγοντα, στην Ελλάδα κάτω από 4»
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Μητσοτάκης: Συμφωνίες για υδρογονάνθρακες, επιστολική ψήφος και ρύθμιση δανείων – Όλα όσα ανακοίνωσε
Μητσοτάκης: 40% των κερδών στο Δημόσιο από πιθανά κοιτάσματα φυσικού αερίου
Μητσοτάκης: Συμφωνίες για υδρογονάνθρακες, επιστολική ψήφος και ρύθμιση δανείων – Όλα όσα ανακοίνωσε