Ένταση στα Προπύλαια
Απελευθέρωση των προσαχθέντων κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Αθήνας ζητά ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικού ΕΚΠΑ

Απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, ζητά ο Φοιτητικός Σύλλογος Οικονομικού ΕΚΠΑ.

«Να μην απαγγελθούν κατηγορίες! Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές! Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το έκτρωμα Κεραμέως Χρυσοχοΐδη», απαιτούν οι φοιτητές.

Πιο αναλυτικά αναφέρεται:

Απόφαση ΦΣ Οικονομικού ΕΚΠΑ

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ…

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Η μεγαλειώδης μαζικότατη κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, χτυπήθηκε βάναυσα από τις δυνάμεις καταστολής! Οι τραμπουκοι της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε ρίψη χημικών και κροτου λάμψης έξω από τη Βουλή αλλά και στα Προπύλαια όταν η πορεία αποχωρουσε, χτύπησαν τους φοιτητές που διαδηλωναν για το καθολικό δικαίωμα σε δημόσια δωρεάν εκπαίδευση! Στη συνέχεια, όταν η πορεία διαλυόταν στην Ομόνοια, η εγκληματική συμμορία του Χρυσοχοΐδη, ομάδα ΔΡΑΣΙΣ πραγματοποίησε μαφιόζικο δολοφονικό χτύπημα, συλλαμβανοντας φοιτητές, και στέλνοντας άλλους στο νοσοκομείο.

Έτσι θέλει η κυβέρνηση ΝΔ να περάσει αυτό το έκτρωμα, που σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει απορρίψει. Με ξύλο, συλλήψεις, δακρυγόνα. Δε μας τρομοκρατούν, μας εξοργίζουν! Η κατασταλτική εκστρατεία που εξαπολύουν με εμμεσους ή άμεσους τρόπους, με εκ των υστέρων στημένες δικογραφίες, ακόμα και για πορείες έναν χρόνο πριν, (όπως στον συναδελφο ΠΠ), με σύσσωμα τα συστημικα ΜΜΕ να κατασυκοφαντουν τους αγώνες φοιτητών εκπαιδευτικών εργαζομένων, δεν θα πιάσει τόπο! Κανένα φράγμα δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν χείμαρρο!

Άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθεντων!

Να μην απαγγελθούν κατηγορίες!

Κάτω τα χέρια από τους φοιτητές!

Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το έκτρωμα Κεραμέως Χρυσοχοΐδη.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς θα γίνεις εκπαιδευτής ενηλίκων με μισθό 2.600 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

δικαστήρια διαγωνισμός
Διαγωνισμός ΕΣΔΙ για Δικαστήρια: Ολική πρόσβαση σε ύλη και ερωτήσεις
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Διαγωνισμό του ΕΣΔΙ - Εδώ θα βρείτε την ύλη και τις ερωτήσεις που πρέπει να λύσετε (μαζί με τις απαντήσεις)
Διαγωνισμός ΕΣΔΙ για Δικαστήρια: Ολική πρόσβαση σε ύλη και ερωτήσεις