Τα τέσσερα θέματα που θα συζητηθούν την Πέμπτη στο ΚΥΣΠΕ ανακοίνωσε ο πρώην αιρετός Βασίλης Παληγιάννης.
Πιο αναλυτικά αναφέρει:
Συνεδριάζει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. την Πέμπτη 11/2/2021
Σας ενημερώνω ότι την Πέμπτη 11-2-2021 θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
- Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
- Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
- Εξέταση ενστάσεων επί της απόφασης αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη / απόσπαση σε διοικητική θέση, μέσω του Ε.Σ.Κ. (με τον Ν.4440/2016) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
- Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2020-2021 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
Σημειώνω ότι στις συνεδριάσεις δε συμμετέχουν οι αιρετοί του κλάδου.
Πάντα στη διάθεσή σας
Βασίλης Παληγιάννης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom