Κορονοϊός: Οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς αποχαιρετούν τον Παναγιώτη Καραπιπέρη
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Καραπιπέρης «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό - Συλλυπητήριο μήνυμα από τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς

Τον συνάδελφό τους, Παναγιώτη Καραπιπέρη, αποχαιρετούν οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς σε συλλυπητήριο μήνυμά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπαιδευτικός «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Αναλυτικά το συλλυπητήριο μήνυμα της διεύθυνσης και του συλλόγου διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς:

Σαν κεραυνός εν αιθρία έφτασε η είδηση πως ο αξιαγάπητος συνάδελφός μας, Παναγιώτης Καραπιπέρης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή! Μια ανοίκεια θλίψη, εντελώς ασύμβατη με την πληθωρική και γεμάτη ζωή, παρουσία του...  Η καλοσύνη του, το  γέλιο του, η γλυκύτητά του, αλλά και η συναδελφική του αβρότητα όπως και η αγάπη του για τους μαθητές του, θα λείψουν σε όλους μας.

Ο αείμνηστος πλέον Παναγιώτης, αν και λαχταρούσε τον τόπο του και την οικογένειά του και ανυπομονούσε να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα του μελίσσια, ωστόσο διαπνεόταν  από επαγγελματική ακεραιότητα και ευσυνειδησία. Τρυφερός και υπομονετικός με τα παιδιά, άψογος επαγγελματίας και συνάδελφος. Ο όγκος δε των γνώσεών του γύρω από συγκεκριμένους τομείς της γεωπονίας, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως, τον κατέτασσαν  στους λίγους εξειδικευμένους γνώστες.

Αν και δεν το επιδίωξε ποτέ, μπορούσε εύκολα να εντυπωσιάσει με τις αστείρευτες γνώσεις του. Ενώ από την άλλη του ήταν πολύ οικείο να μοιραστεί ένα αστείο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και έτσι απλά να διώξει την κούραση και το στρες στη στιγμή.

Ένας εξαιρετικός συνάδελφος ένας υπέροχος άνθρωπος... Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείος του, σας ευχόμαστε ο Κύριος να απαλύνει τον πόνο σας.

Θα μας λείψεις καλέ μας Παναγιώτη, είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Λιβαδειάς

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Προβληματισμός για το άνοιγμα των σχολείων

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική με ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Οι καλλιτεχνικές σχολές (χορού, θεάτρου, κινηματογράφου) μένουν κλειστές, ενώ τα αντίστοιχα μαθήματα στο σχολείο θα διδάσκονται κανονικά
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση