Ο Σύλλογος Π.Ε Κερατσινίου Περάματος Νίκος Πλουμπίδης καταγγέλλει την δημοτική αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας ότι έχει αφήσει μισο-απλήρωτες καθαρίστριες στα σχολεία, οι οποίες λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής κατάστασης από 4ωρης απασχόλησης έγιναν πλήρους ωραρίου.
Να πληρωθούν τώρα οι σχολικές καθαρίστριες
Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εννιά εργαζόμενες σχολικές καθαρίστριες, λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής κατάστασης από 4ωρης απασχόλησης έγιναν πλήρους, για να μπορούν να φέρουν βόλτα τα αυξημένα καθήκοντά τους.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι για τον μήνα Οκτώβρη δούλεψαν με πλήρες ωράριο. Όμως, στο τέλος του μήνα τους περίμενε μια έκπληξη. Αντί να πληρωθούν με βάση τις ώρες εργασίας τους, πληρώθηκαν με βάση την παλαιότερη σύμβαση εργασίας που τις έχει ακόμα 4ωρες.
Με πρώτη ευθύνη της κυβέρνησης που ακόμα δεν έχει δώσει το πράσινο φως για την μετατροπή των συμβάσεών τους, αλλά και της δημοτικής αρχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας ,που μέχρι και χθες 12/11 τις είχε αφήσει μισοαπλήρωτες, απαιτούμε την άμεση πληρωμή τους και υπογραφή της νέας σύμβασής τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ