ΟΣΥΕΕΠ: Καταδικαστέα η επίθεση στον Πρύτανη του ΟΠΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι για την επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι για την επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη.

Η ανακοίνωση

Η επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη, αποτελεί καταδικαστέα πράξη απ’ όλους εμάς που υπηρετούμε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και προκαλεί έντονη αγανάκτηση σε όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά.

Η εισβολή των θρασύδειλων κουκουλοφόρων στον ακαδημαϊκό χώρο, που υπηρετεί την επιστήμη, προασπίζεται τα δημοκρατικά ιδεώδη και την ελευθερία στη σκέψη και την έκφραση, προσβάλλει όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, φοιτητές/φοιτήτριες, διδάσκοντες/διδάσκουσες και εργαζόμενες/εργαζόμενους. Τέτοιου τύπου φαινόμενα δεν είναι αποδεκτά με κανένα πρόσχημα και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα με αποτελεσματικό τρόπο από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι. (ΟΣΥΕΕΠ – ΑΕΙ) καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφής πράξεις βίας απ’όπου κι αν προέρχονται.

Για το Δ.Σ. της ΟΣΥΕΕΠ

Δέσποινα Δημητριάδου, Πρόεδρος

Γιώργος Αραχωβίτης, Γενικός Γραμματέας

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πόσο θα διαρκέσει

200 ΕΥΡΩ voucher για Laptop - Tablet: ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μοριοδότηση στην Ειδική Αγωγή: Αυτό είναι το κορυφαίο ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Παν.Αιγαίου