Πρύτανης ΟΠΑ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι για την επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι για την επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη.

Η ανακοίνωση

Η επίθεση στον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη, αποτελεί καταδικαστέα πράξη απ’ όλους εμάς που υπηρετούμε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και προκαλεί έντονη αγανάκτηση σε όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά.

Η εισβολή των θρασύδειλων κουκουλοφόρων στον ακαδημαϊκό χώρο, που υπηρετεί την επιστήμη, προασπίζεται τα δημοκρατικά ιδεώδη και την ελευθερία στη σκέψη και την έκφραση, προσβάλλει όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, φοιτητές/φοιτήτριες, διδάσκοντες/διδάσκουσες και εργαζόμενες/εργαζόμενους. Τέτοιου τύπου φαινόμενα δεν είναι αποδεκτά με κανένα πρόσχημα και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα με αποτελεσματικό τρόπο από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι. (ΟΣΥΕΕΠ – ΑΕΙ) καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφής πράξεις βίας απ’όπου κι αν προέρχονται.

Για το Δ.Σ. της ΟΣΥΕΕΠ

Δέσποινα Δημητριάδου, Πρόεδρος

Γιώργος Αραχωβίτης, Γενικός Γραμματέας

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός δασκάλα σε αίθουσα σχολείου με μαθητές
Αναπληρωτές 2026-2027: Το καλοκαίρι της μεγάλης αβεβαιότητας – Οι ημερομηνίες των προσλήψεων
Όσο η λειτουργία των δημόσιων σχολείων επαφίεται στην εξουθενωτική προσωρινότητα των χιλιάδων συμβασιούχων, κάθε νέα σχολική χρονιά θα ξεκινά με την...
Αναπληρωτές 2026-2027: Το καλοκαίρι της μεγάλης αβεβαιότητας – Οι ημερομηνίες των προσλήψεων