Εκπαιδευτικοί: Συμπαράσταση στους διωκόμενους μαθητές
Για τη σύλληψη και κράτηση 14χρονων και 15χρονων μαθητών

Όχι στη τρομοκρατία και τον εκφοβισμό, καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας την σύλληψη και κράτηση μαθητών μετά από συμμετοχή μαθητική κινητοποίηση

Δείτε την ανακοίνωση - καταγγελία:

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τη σύλληψη 14χρονου μαθητή Γυμνασίου από τα Χαλάνδρι που συμμετείχε στη μεγάλη μαθητική κινητοποίηση την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου. Έκτοτε ο μαθητής, όπως και άλλοι συμμαθητές του,  κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αύριο θα περάσει αυτόφωρο.

Το τελευταίο διάστημα με ευθύνη της κυβέρνησης έχει ξεσπάσει ένα όργιο καταστολής και εκφοβισμού απέναντι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, που διεκδικούν μέτρα προστασίας της υγείας στο σχολείο, που διεκδικούν διορισμούς εκπαιδευτικών και ένα σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα και δεν θα εξοντώνει  το νου, τη σκέψη , τον χρόνο και τα όνειρα των εφήβων και τις….. τσέπες των γονιών!!

Ο δίκαιος αγώνας μας εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών τους έχει στριμώξει!

Δηλώνουμε ότι εμείς οι εκπαιδευτικοί θα παραμείνουμε δίπλα στους αγωνιζόμενους μαθητές μας στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους που εκφράζουν τις σύγχρονες ανάγκες του λαού!

Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης μαθητών και εργαζόμενων και εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους διωκόμενους μαθητές.

Απαιτούμε να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες!!!

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών