Γονείς Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων: Η κυβέρνηση αντιμετώπισε την κινητοποίηση των μαθητών με ωμή βία
Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων καταγγέλλει την ωμή βία με την οποία η κυβέρνηση αντιμετώπισε την κινητοποίηση  των μαθητών, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 έξω από το Υπουργείο Παιδείας

Τα παιδιά μας μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς διεκδικούσαν υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή πρόσβαση στο σχολείο, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς.

Σε άλλο σημείο αναφέρουν ότι «αντί του διαλόγου η ηγεσία του υπουργείου επέλεξε να αξιοποιήσει την προβοκατόρικη, ύποπτη δράση μεμονωμένων ομάδων οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς».

«Η ίδια τακτική της χρήσης απρόκλητης χρήσης βίας εφαρμόστηκε το απόγευμα έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους μαθητές» προσθέτουν.

Τέλος, καταλήγουν ότι «η απάντησή μας στην πρακτική της καταστολής, του εκφοβισμού και της συκοφάντησης είναι η συνέχιση του αγώνα μας στο πλευρό των παιδιών μας. Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Τα παιδιά έχουν δίκιο! Μόρφωση, ασφάλεια, υγεία σε όλα τα σχολεία!!».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα