Γονείς Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων: Η κυβέρνηση αντιμετώπισε την κινητοποίηση των μαθητών με ωμή βία
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων καταγγέλλει την ωμή βία με την οποία η κυβέρνηση αντιμετώπισε την κινητοποίηση  των μαθητών, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 έξω από το Υπουργείο Παιδείας

Τα παιδιά μας μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς διεκδικούσαν υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή πρόσβαση στο σχολείο, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι γονείς.

Σε άλλο σημείο αναφέρουν ότι «αντί του διαλόγου η ηγεσία του υπουργείου επέλεξε να αξιοποιήσει την προβοκατόρικη, ύποπτη δράση μεμονωμένων ομάδων οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς».

«Η ίδια τακτική της χρήσης απρόκλητης χρήσης βίας εφαρμόστηκε το απόγευμα έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους μαθητές» προσθέτουν.

Τέλος, καταλήγουν ότι «η απάντησή μας στην πρακτική της καταστολής, του εκφοβισμού και της συκοφάντησης είναι η συνέχιση του αγώνα μας στο πλευρό των παιδιών μας. Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Τα παιδιά έχουν δίκιο! Μόρφωση, ασφάλεια, υγεία σε όλα τα σχολεία!!».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα