Ενημερωτικό των αιρετών K. Σμυρνιούδη και Σ. Σταυρινούδη για τα κενά στη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Χίου

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι τα κενά που κατέγραψε ομόφωνα το ΠΥΣΔΕ Χίου, μετά την 1η φάση πρόσληψης αναπληρωτών, αντιστοιχούν σε 35 θέσεις πλήρους ωραρίου, 10 μειωμένου ωραρίου και κοντά στις 500 ώρες μουσικών ειδικοτήτων.

Ειδικότερα:

-στη Γενική Παιδεία της Α΄ Χίου έχουμε 23 κενά πλήρους ωραρίου (ΠΕ02-φιλολόγων: 4, ΠΕ03-μαθηματικών: 3, ΠΕ04.04-βιολόγων: 2, ΠΕ80-οικονομολόγων: 1, ΠΕ82-μηχανολόγων: 2, ΠΕ86-πληροφορικής: 1, ΠΕ87.02-νοσηλευτικής: 1, ΠΕ87.03-αισθητικής: 1, ΠΕ87.09-βρεφονηπιοκόμων: 1, ΠΕ90-πλοιάρχων: 3, ΔΕ02.01 & ΔΕ02.02: 4)

-στη Γενική Παιδεία της Α΄ Χίου έχουμε 4 κενά μειωμένου ωραρίου (ΠΕ01-θεολόγων: 1, ΠΕ79.01-μουσικής: 1, ΠΕ80-οικονομολόγων: 1, ΠΕ88.01-γεωπόνων: 1΄)

-στις ΣΜΕΑΕ & τα Τμήματα Ένταξης της Α΄ Χίου έχουμε 6 κενά πλήρους ωραρίου (ΠΕ02-φιλολόγων: 2, ΠΕ03-μαθηματικών: 2, ΠΕ06-αγγλικών: 1, ΠΕ08-καλλιτεχνικών: 1)

& 1 μειωμένου ωραρίου (ΠΕ02-φιλολόγων)

-στην Παράλληλη Στήριξη της Α΄ Χίου έχουμε 2 κενά πλήρους ωραρίου (ΠΕ02-φιλολόγων: 1, ΠΕ04.01-φυσικών: 1) & 2 μειωμένου ωραρίου (ΠΕ02-φιλολόγων: 1, ΠΕ03-μαθηματικών: 1)

- στην Παράλληλη Στήριξη της Β΄ Χίου έχουμε 3 κενά μειωμένου ωραρίου (ΠΕ02-φιλολόγων: 2 & ΠΕ04.01-φυσικών: 1)

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι τα ανωτέρω κενά δεν έχουν υπολογιστεί στη βάση της θέσης της ΟΛΜΕ για 15 μαθητές ανά τμήμα. Επιπροσθέτως δεν είναι τα μοναδικά που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Χίου καθώς υπάρχουν επιπλέον τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις άδειες ευπαθών ομάδων λόγω covid-19, τα κενά στο Πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή για τα ΕΠΑΛ και τα κενά στα ΖΕΠ και το ΔΥΕΠ τα οποία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν επέτρεψε να καταγραφούν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Διεκδικούμε άμεσα την κάλυψη όλων των κενών

Σμυρνιούδης Κων/νος

Τακτικό Αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Χίου

Κιν.τηλ. 6945491640

Σταυρινούδης Σταύρος

Τακτικό Αιρετό μέλος ΑΠΥΣΔΕ Β. Αιγαίου

Κιν.τηλ. 6972228114

Λευκαδίτης Δημήτρης

Αναπλ. Αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Χίου

Κιν.τηλ. 6974654545

Σμυρνιούδης Κων/νος

Αναπλ. Αιρετό μέλος ΑΠΥΣΔΕ Β. Αιγαίου

Κιν.τηλ. 6945491640

Ενημερωτικό Αιρετών Εκλεγμένων με τα ψηφοδέλτια

της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης (ΠΥΣΔΕ Χίου)

και των ΣΥΝΕΚ (ΑΠΥΣΔΕ Βορείου Αιγαίου)

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3