Αιγάλεω: Γονείς, δάσκαλοι και καθηγητές μαζί στους δρόμους για τα σχολεία - Φωτογραφίες

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ

Β΄ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Χαιρετίζουμε τη μεγαλειώδη κους δρόμους για τα σχολείαινητοποίηση γονέων, μαθητών , δασκάλων και καθηγητών που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 4/6/2020.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω και  της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικής Αθήνας, τους οποίους  και ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε επίσης όσους αιρετούς εκπροσώπους, βουλευτές, δημοτικούς, περιφερειακούς συμβούλους, μέλη ομοσπονδιών  , προέδρους ενώσεων , τίμησαν με την παρουσία τους τον κοινό μας αγώνα.

Ως μια μονιασμένη οικογένεια, γονείς, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές της περιοχής, ενώσαμε τις δυνάμεις μας γιατί οι ανάγκες είναι πολλές και μεγάλες , αντιδράσαμε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε από τους ιθύνοντες ασφαλή σχολικά κτίρια.

Ενώνουμε τη φωνή μας και κορυφώνουμε τον αγώνα μας απέναντι στην αναποτελεσματικότητα, τον ξύλινο πολιτικό λόγο, την πολιτική αλαζονεία, τις ασάφειες και την παραμέληση των προβλημάτων εκ μέρους της διοίκησης.

Η δημοτική αρχή επέλεξε την πρακτική του στρουθοκαμηλισμού. Δεν βλέπω το πρόβλημα άρα δεν υπάρχει. Όσο και να θέλει όμως να αγνοεί τα προβλήματα που σχετίζονται με τα σχολικά κτίρια, τις ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων για ασφαλή σχολεία, η μαζική αντίδραση της σχολικής κοινότητας, με την κινητοποίηση της Πέμπτης 4/6 και τις επερχόμενες, αποτελεί την ηχηρή απάντηση της στους τοπικούς μας άρχοντες.

Απαιτούμε Εδώ και Τώρα Λύσεις Βιώσιμες και Αποτελεσματικές

Δεν κάνουμε βήμα πίσω

Όχι άλλα Ατυχήματα, Ασφαλή Σχολεία για Όλους

img_20200605_000312.jpg