Καταγγελία για τις καθαιρέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας
ΕΛΜΕ Πρέβεζας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας καταγγέλλει τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας η οποία στις δύσκολες συνθήκες, που αντιμετωπίζουμε ως λαός από πανδημία και πάρα τους επαίνους για τους εργαζομένους, οι οποίοι δίνουν τη μάχη, για να αντιμετωπιστεί ο Cov-ID 19, προχώρησε στις 07/05/2020 σε αυθαίρετες κατά την άποψη μας αποφάσεις, υποβαθμίζοντας αναιτιολόγητα και χωρίς να έχουν προηγηθεί κρίσεις στελέχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και μάλιστα οι καθαιρέσεις αφορούν συνδικαλιστικά στελέχη (την πρόεδρο και ένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Πρέβεζας), με αποτέλεσμα εύλογα να συμπεραίνουμε ότι υπάρχει συνδικαλιστική δίωξη. Οι παραπάνω ενέργειες έγιναν χωρίς να έχουν προηγηθεί εισηγήσεις από τα αρμόδια όργανα και τα υπηρεσιακά συμβούλια επιλογής του Νοσοκομείου.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση των σχετικών αποφάσεων. Είναι πάγια άποψή μας ότι οι κρίσεις και οι τοποθετήσεις του προσωπικού σε θέσεις ευθύνης να γίνονται σύμφωνα με ένα δημοκρατικό και αξιοκρατικό πλαίσιο, για να αποφεύγονται φαινόμενα αναξιοκρατίας, κομματοκρατίας και προσωπικών επιλογών του εκάστοτε διοικητή.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4