ΠΑΣΑΔ: Τι γίνεται με πίνακες, μισθοδοσία, πανδημία (ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ!)
Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) με ανάρτηση στο facebook

ΠΙΝΑΚΕΣ

Συνάδελφοι, διαβάζοντας τα όσα γράφονται για τους πίνακες οφείλουμε όπως και πέρυσι να πούμε αυτό που ισχύει κι όχι αυτό που ο καθένας λέει για τους δικούς του σκοπούς.

Τα ίδια διακινήθηκαν από τους ίδιους και πέρυσι και στα όσα ισχυρίζονταν, όπως και σήμερα, το Υπουργείο απάντησε με τη νομική του υπηρεσία πως προηγούνται βάσει νόμου οι υπάρχοντες πίνακες. ΑΥΤΟ προβλέπεται στον νόμο, ΑΥΤΟ λέγαμε απ' τον Φεβρουάριο πέρυσι, ΑΥΤΟ έγινε και δεν υπάρχει τίποτε άλλο προς συζήτηση.

Ξεκαθαρίζουμε εδώ πως αν έχουν βγει οι οριστικοί της Ειδικής, οι προσλήψεις αναπληρωτών εκεί θα γίνονται απ' τους συγκεκριμένους.

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Μετά από την επικοινωνία μας με τον διευθυντή της Επιτελικης Δομής του ΕΣΠΑ, ενημερώνουμε πως αν κι έχει εγκριθεί υπαγωγή μας στην ΕΑΠ, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και έτσι η επόμενη μισθοδοσία θα ξεκινήσει στις 3/4 από τις Διευθύνσεις ενώ από τις ίδιες θα γίνει και η μεθεπόμενη είτε στις 1/5 είτε στις 4/5.

ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ!!!

Συνάδελφοι, όσον αφορά την πανδημία, ο ΠΑΣΑΔ έκανε έγκαιρα την παρέμβασή του στέλνοντας το μήνυμα σε όλους πως για να προστατέψουμε την υγεία μας, την υγεία των αγαπημένων μας και του κοινωνικού συνόλου, πρέπει να περιορίσουμε τις επαφές μας και να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο είναι δυνατόν.

Σας προτρέπουμε ν' ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που δίνονται από την επίσημη πολιτεία και να παροτρύνετε και τους γύρω σας να το κάνουν.

Έτσι μόνο μπορούμε και εμείς να προστατευτούμε και με τη στάση μας να βοηθήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που θα κληθεί να δώσει τις επόμενες μέρες μια μεγάλη μάχη.

Ας σταθούμε υπεύθυνα και με σεβασμό δίπλα τους λοιπόν και ας πούμε ο ένας στον άλλον και όλοι σε όλους απλά, σοβαρά και λογικά....

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

ΠΑΣΑΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ:

Παν.Αιγαίου: ΔΩΡΕΑΝ Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια σε Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία, Διδασκαλία της Ελληνικής ως 2ης/Ξένης Γλώσσας σε όλους!