Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτικοί Λάρισας: Για τη μη συγκρότηση του Προεδρείου της ΕΛΜΕ Λάρισας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λάρισας για τη μη συγκρότηση του Προεδρείου της ΕΛΜΕ Λάρισας

Η πρότασή μας για άρση του αδιεξόδου ισχύει

Εμείς ποτέ δεν υπήρξαμε θιασώτες του αντιπροσωπευτικού-αναλογικού. Άλλοι υπερθεματίζουν γι’ αυτήν την αρχή συγκρότησης  και την ποδοπατούν ανερυθρίαστα.  Μπροστά στον εκφυλιστικό κατήφορο που συμπαρασύρει τα πάντα εδώ και τρεις μήνες και απονεκρώνει το συνδικάτο, καταθέσαμε μια πρόταση διεξόδου.

Χωρίς να διεκδικούμε τα πρωτεία του αλάνθαστου και του πρωτοπόρου(άλλωστε ο καθένας μας κρίνεται γι αυτά με βάση τη δράση του), προτείναμε το συνάδελφο    Δ. Παπαδόπουλο για τη θέση του Προέδρου.

Όλως περιέργως οι δυνάμεις των ΣΥΝΕΚ, ΠΕΚ και ο διαχωρίσας τη θέση του από τη ΔΑΚΕ  Ν. Παναγιώτου, ενώ απεμπόλησαν στη πράξη τη θέση τους για το αντιπροσωπευτικό-αναλογικό, μη  ψηφίζοντας  τον  υποψήφιο της ΔΑΚΕ ,  τήρησαν στάση Πόντιου Πιλάτου.

Οι μεν παράταξη των ΣΥΝΕΚ και ο Ν. Παναγιώτου απείχαν από τη ψηφοφορία, η δε ΠΕΚ ψήφισε λευκό.

Ο καθένας κρίνεται.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις