Θλίψη στην Κέρκυρα: «Έφυγε» ο Σάκης Τσούκας
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας για την απώλεια του Σάκη Τσούκα

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Σάκη Τσούκα. Ο Σάκης για πάρα πολλά χρόνια ήταν ενεργό μέλος της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, μέλος το Δ.Σ και του προεδρείου της ΕΛΜΕ ,ενώ ταυτόχρονα ήταν και αιρετός του κλάδου στα υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ο Σάκης ,πολιτικοποιημένος ,ενεργός ,ευφυής ,εκρηκτικός έτσι  ήταν πάντα ο Σάκης. Μπορούσε να διαφωνεί  κανείς πολιτικά μαζί του , όμως στη συνέχεια ήταν ο Σάκης. Συνάδελφος, συνδικαλιστής, συναγωνιστής, φίλος ή πολιτικός αντίπαλος με εξαιρετικό χιούμορ, κάτι που τον συνόδευε πάντα και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές.

Δίπλα σε αυτήν την εκρηκτική προσωπικότητα  στάθηκε πάντα η αθόρυβη Μαριάνθη, τόσο σημαντική διακριτική παρουσία στα καλά και στα δύσκολα.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα συλληπητήριά της  στην οικογένειά του, τους φίλους και την συνάδελφο Μαριάνθη .

Σε ανάμνηση του Σάκη Τσούκα το σωματείο αντί στεφάνου θα προσφέρει δωρεά στο ΣΔΕ Φυλακών Κέρκυρας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν για τον Σάκη η ύπαρξη και η λειτουργία αυτού του σχολείου.

Καλό ταξίδι φίλε, συνάδελφε, συναγωνιστή Σάκη

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS