Διορισμοί: Κατά των προκηρύξεων στη γενική εκπαίδευση προσφεύγουν οι αναπληρωτές μηδενικής προϋπηρεσίας
Οι αναπληρωτές μηδενικής προϋπηρεσίας προσφεύγουν κατά των προκηρύξεων 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019 της γενικής εκπαίδευσης

Οι Αναπληρωτές Μηδενικής Προϋπηρεσίας συνεχίζουν, με ακόμη μεγαλύτερη ορμή, τον δικαστικό τους αγώνα για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους και, ταυτόχρονα, ασκούν τεράστια πίεση στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά την αίτηση ακύρωσης κατά της Π.Υ.Σ. και κατά των αντισυνταγματικών πινάκων 2018-2019, έχουν σειρά οι προκηρύξεις 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019 της Γενικής Εκπαίδευσης.

Όποιος συνάδελφος θίγεται από το νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών που υπερμοριοδοτεί την προϋπηρεσία με αποτέλεσμα να φωτογραφίζει συγκεκριμένους ανθρώπους και να αποκλείει όλους τους άλλους ανεξάρτητα από τα προσόντα που διαθέτουν, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα για τη νέα δικαστική προσφυγή μέχρι την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 και να ενημερωθεί στη συνέχεια για τον τρόπο συμμετοχής στις προσφυγές. .

Η προσφυγή μας στην ελληνική Δικαιοσύνη είναι, λοιπόν, μονόδρομος ώστε να αναγνωριστούν τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά μας και να ληφθεί ειδική μέριμνα για όλους εμάς που δεν διαθέτουμε προϋπηρεσία στο δημόσιο σχολείο.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ