Σε λειτουργία ειδικό νηπιαγωγείο και Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στον Ωρωπό
Σε λειτουργία Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ωρωπού - Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Ειδικό Νηπιαγωγείο Ωρωπού

• Σε λειτουργία θα είναι από το σχολικό έτος 2019 - 2020 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ωρωπού -Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ωρωπού με οργανικότητα 1.

• Αυτό περιλαμβάνεται σε απόφαση του υπουργού παιδείας στις 2 Ιουλίου 2019, με την οποία ιδρύονται, από το σχολικό έτος 2019 - 2020, οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης (ΣΜΕ ΑΕ)  των παρακάτω διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανά περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης.

• Η δαπάνη που προκαλείται από την ανάγκη εξοπλισμού των σχολικών μονάδων, το ύψος της οποίας εξαρτάται από πραγματικά γεγονότα για την κάλυψη των αναγκών εξοπλισμού των νεοϊδρυθεισών σχολικών μονάδων, θα καλυφθεί επαρκώς τόσο από τις ήδη εγκεκριμένες πιστώσεις της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» ύψους 9.100.000,00 € για την κάλυψη των αναγκών σε εξοπλισμό των ετών 2019-2021, όσο και από τα αποθέματα εξοπλιστικών ειδών που ήδη διαθέτει η «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» σύμφωνα με το αριθμ. 5491/Δ6/12.04.2019 έγγραφο της δ/νσης οικονομικής λειτουργίας της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»

Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα