Thumbnail
Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Από το ΥΠΠΕΘ εδόθη εντολή να σταματήσει η διαδικασία Μεταθέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ λόγω της προκήρυξης των εκλογών και της σχετικής απαγόρευσης υπηρεσιακών μεταβολών. Εξ αυτού του λόγου το αρμόδιο πληροφοριακό σύστημα δεν δέχεται πλέον αιτήσεις, οι οποίες θα εκκινήσουν μετά την διενέργεια των Εθνικών Εκλογών στις 7 Ιουλίου 2019. Το ίδιο ισχύει και για τις Αποσπάσεις των εκπαιδευτικών.

Το Υπουργείο Παιδείας θα αποστείλει αίτημα στην αρμόδια Επιτροπή του ΣτΕ με το οποίο θα ζητά εξαίρεση, στις προβλέψεις του νόμου για πάγωμα υπηρεσιακών μεταβολών, σχετικά με τη διαδικασία καταχώρισης στοιχείων των υποψηφίων για μόνιμο διορισμό στο ΟΠΣΥΔ.

Πολύ αμφιβάλλουμε αν θα κατατεθεί αίτημα για εξαίρεση των υπηρεσιακών μεταβολών (Μεταθέσεις, Αποσπάσεις), οπότε το πιθανότερο είναι να συνεχισθούν αυτές μετά τις 7 Ιουλίου 2019.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προβλήματα στην καρδιά από το κρύο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από τους «κρυουλιάρηδες»
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
πορτοκαλοπιτα
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή
Η κλασική ελληνική πορτοκαλόπιτα επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μια πιο δροσερή εκδοχή που συνοδεύεται από παγωτό βανίλια – μια ιδανική πρόταση...
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή