Παρατηρούνται ελλείψεις στο πίνακα οργανικών κενών ΕΕΠ και ΕΒΠ
Των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Να ληφθεί μέριμνα από το Αυτοτελές του Υπουργείου

Σχετικά με την κοινοποίηση, από πλευράς Αυτοτελούς Τμήματος ΕΕΠ και ΕΒΠ, του Πίνακα με τα Οργανικά κενά σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ, τα οποία δόθηκαν για τις Μεταθέσεις 2019 και σύμφωνα με πληροφορίες που υπέπεσαν στην αντίληψή μας, υπάρχουν κενές Οργανικές θέσεις, οι οποίες δεν έχουν καταγραφεί και ως εκ τούτου δεν φαίνονται στο κοινοποιηθέν αρχείο excel.

Μερικές εξ αυτών προέρχονται από περσινές μετακινήσεις συναδέλφων λόγω Μετάθεσης και άλλες από μη καταγραφή τους γενικώς. Εξ αυτού του λόγου καλούμε τους συναδέλφους μας, μέλη και Αιρετούς ΕΕΠ, ΕΒΠ, Διευθυντές και Προϊσταμένους ΚΕΣΥ, αν υποπέσουν μη καταγραφέντα Οργανικά κενά στην αντίληψή τους, να ενημερώσουν πάραυτα το Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ και ΕΒΠ, ώστε να συμπεριληφθούν σε ανακοινοποιημένο Πίνακα.

___________________________________________________

Αιτήσεις Μετάθεσης: Πότε και πώς υποβάλλονται από τα μόνιμα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ Οι αιτήσεις υποβάλλονται από Δευτέρα 10/06/2019 έως Δευτέρα – του Αγίου Πνεύματος – 17/06/2019 και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων

Τι είναι το Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών

Το Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων, δίνει τη δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΕΕΠ και ΕΒΠ: Να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του ηλεκτρονικού Μητρώου τους,

Να βλέπουν τις Υπηρετήσεις και τα μόρια μετάθεσής τους,

Να αιτούνται αλλαγές στα στοιχεία Μητρώου και Υπηρετήσεων μέσω της Διεύθυνσης που τηρεί τον προσωπικό τους φάκελο και

Να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις μεταθέσεων.

Πως γίνεται η είσοδος

Η είσοδος στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Αν δεν διαθέτουμε λογαριασμό τι κάνουμε; Στην περίπτωση που δε διαθέτετε λογαριασμό στο ΠΣΔ, θα πρέπει να αιτηθείτε την εγγραφή σας σε αυτό.

Η αίτηση σας γίνεται ηλεκτρονικά στην σελίδα αυτή ή αυτή του ΠΣΔ. Που μπορούμε να απευθυνθούμε για πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή σας στο ΠΣΔ μπορείτε να απευθύνεστε στην Υποστήριξη Χρηστών του ΠΣΔ.

Πηγή: www.especial.gr

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS