ΑΣΕ: Ελπιδοφόρα τα πρώτα αποτελέσματα εκλογών για τη ΔΟΕ
Ελπιδοφόρα τα πρώτα αποτελέσματα στις αρχαιρεσίες Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. για αντιπροσώπους στην 88η ΓΣ ΔΟΕ

Σημαντική άνοδο σημείωσε η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ», που δρα στην βόρεια ανατολική Αττική, και «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», που δρα σε Βύρωνα, Καισαριανή και Παγκράτι.  Η νέα σημαντική άνοδος της ΑΣΕ στα σωματεία αυτά δείχνει την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών της βάσης στη γραμμή και στο πλαίσιο πάλης των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στην εκπαίδευση, που στρέφεται ενάντια στη στρατηγική της ΕΕ στην Παιδεία, που υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του κεφαλαίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ…) και στηρίζεται από τα συνδικαλιστικά τους ποδάρια (ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ, ΕΡΑ/ΑΕΕΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ).

Αρχαιρεσίες θα ολοκληρωθούν και στους 138 Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. της χώρας για αντιπροσώπους στην 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Τα  πρώτα αποτελέσματα είναι πραγματικά ελπιδοφόρα! Ακόμα πιο μαζική η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις διαδικασίες και ιδιαίτερα στις αρχαιρεσίες (ήδη ψήφιζαν πάνω από 65.000 εκπαιδευτικοί) και αναμένεται αύξηση!

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζει τους συναδέλφους που συμμετέχουν στις Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες και καλεί τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας να συμμετέχουν μαζικά και να αλλάξουν τους συσχετισμούς δύναμης στη ΔΟΕ, για να σταματήσει να είναι Ομοσπονδία στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει ΜΑΧΗΤΙΚΗ Ομοσπονδία, όπλο οργάνωσης και αγώνα των εκπαιδευτικών! Συνεχίζουμε πιο δυνατά!

Δείτε επίσης στο alfavita.gr

Η διαπολιτισμική Εκπ/ση φέρνει νέες προσλήψεις στις Τάξεις Υποδοχής