Κινητοποίηση για την υγεία από την ΕΛΜΕ Αργολίδας αύριο
Ανακοίνωση-Κάλεσμα

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Αργολίδας στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου και συμμετέχει στην κινητοποίηση που θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 12 μ. στο χώρο του Νοσοκομείου Ναυπλίου. 

Για τον σκοπό αυτό το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ προκηρύσσει την ημέρα της κινητοποίησης διευκολυντική στάση εργασίας τις ώρες 11.00-2.00 μ.μ. 

Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους των δυο νοσοκομείων αλλά και όλους τους πολίτες.

Η πολιτική που ακολουθείται υποβιβάζει συνεχώς τις παροχές δημόσιας υγείας-πρόνοιας.

Η υγεία και περίθαλψή μας βρίσκεται σε κίνδυνο, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού-νοσηλευτικού-βοηθητικού προσωπικού των μονάδων υγείας, αποτέλεσμα της όλο και πιο μειωμένης κρατικής χρηματοδότησης.

Τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί δραματικά η κρατική χρηματοδότηση για τα νοσοκομεία. Το κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Ναυπλίου εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο του Υπουργείου για συρρίκνωση των Δομών Υγείας και στην Αργολίδα έτσι ώστε να μειωθεί κι άλλο ο προϋπολογισμός για την Υγεία.

Απαιτούμε:

  • Να μην κλείσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ναυπλίου.
  • Σύγχρονες, πλήρεις και απολύτως δωρεάν παροχές υπηρεσιών Υγείας σε όλους χωρίς περικοπές, αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

best of network

σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης
Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης
Ανοικτή σύσκεψη φορέων οργάνωσε απόψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει αποφάσεις
Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης