ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης": Μπλοκάρισμα σεμιναρίων συντονιστών εκπαίδευσης
Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση- μπλοκάρισμα σεμιναρίων αξιολόγησης από το ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης" στο 2ο ΠΕΚΕΣ Αττικής

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, πραγματοποίησε παρέμβαση τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Απριλίου στο 2ο ΠΕΚΕΣ όπου είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τα σεμινάρια των συντονιστών για την  αξιολόγηση.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης και να υπερασπιστούμε τη θέση του σωματείου μας για Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία.Μαζί με τους άλλους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Β΄ Αθήνας δεν επιτρέψαμε σε κανένα συντονιστή να μπει μέσα, οπότε μετά από κάποια ώρα αποχώρησαν και τις 2 μέρες.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραστούν και την 3η μέρα (Τετάρτη 17/4) των σεμιναρίων στο 2ο ΠΕΚΕΣ. Για να ανατρέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης που προσπαθεί να επιβάλλει την αξιολόγηση, με οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει (αξιολόγηση στελεχών, αυτοαξιολόγηση, αποτίμηση έργου) με αποτέλεσμα την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών.

Υπερασπιζόμαστε το  ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δεν θα περάσουν τα σχέδια τους

aksiolog.jpg

ΤΟ  ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ALFAVITA.GR