Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/4/2019 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αιμοδοσία της Δ' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής για το σχολ. Έτος 2018-19, στο 5ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας (Εμμανουήλ Παππά 6 και Φιλελλήνων τηλ. 2102758767) από την Ειδική Μονάδα Αιμοληψίας του «Γ.Κ.Ν. Αθηνών Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από τις 09.00 π.μ. μέχρι τις 13.00μ.μ..

Προσκαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους όλων των σχολείων της Β' Αθήνας και ιδιαιτέρως της Δ' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, να συμμετάσχουν στην πιο απλή αλλά τόσο σημαντική εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη δική μας Τράπεζα Αίματος. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αιμοδότριες/τες, δικαιούνται δύο ημέρες αιμοδοτική άδεια, κατά τηδιάρκεια του έτους, καθώς και την ημέρα της αιμοληψίας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' Λυκείου των 2ου, 4ου και 5ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, που έχουμε προγραμματίσει (και επιθυμούν) να συμμετάσχουν σ’αυτήν την αιμοδοσία (με έγγραφη δήλωση των κηδεμόνων τους), δικαιούνται τη διαγραφή απουσιών δύο ημερών, καθώς και της ημέρας της αιμοδοσίας.

Παρακαλώ θερμά τους Διευθυντές των παραπάνω Λυκείων, να με ενημερώσουν για τον αριθμό των μαθητών του σχολείου τους που θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, προκειμένου να προγραμματίσουμε την ώρα προσέλευσης κάθε Λυκείου, ώστε να επιτύχουμε μια κανονική ροή και να αποφευχθούν άσκοπες ταλαιπωρίες. Παρακαλώ επίσης, όσους προσέλθουν (είτε μαθητές είτε συναδέλφους), να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους τον ΑΜΚΑ, τον Αρ. Αστυνομικής Ταυτότητας και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση. (email).

Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr

Μοριοδοτούμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο του Παν.Πελοποννήσου: Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης

Σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών: Λάβε 4 μόρια με ECDL εξ αποστάσεως

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης